Matmazell 5+4’ten selamlar kızlar babamızın doğum gününe doğucaz bizde herşey yolunda giderse ağustos 10 inşallahh 😊
Elifffcik67 Burcak61 ben de 7+3 üm hatta bugün az önce kalp atışlarını duydum ama benim ufaklık kendini hissettirio bulantılar halsizlik uyku iştahsızlık bulantılar bulantılar bulantılar☹️
Burcak61 Elifffcik67 allah kolaylıkla atlatmak nasip etsin bende şüphede kalıyorum böyle olunca doktorA soruyorum iyi mi diye ilk gebeliğim öyle bulantı falan olmayınca korkuyorum ama doktor gayet iyi dedi
_eda8 7+5 olduk bugün , dün kalp atisini dinlemeye gitim , Rabbim herkeze bu duyguyu yasatsin 😍 cok bambaska birsey , simdi 7 ayyy gecermi 😍😍😍
Filizismail _eda8 canım tam 7 aylıkken mi gördün ben 6+3 Ken gittim 7 haftalık olup öyle gel dedi şuan kalp atışını dinleyemezsin dedi
_eda8 Eltchr rabbim birdaha nasip etsin canim benim , üzüldüm gercekten 😔 Rabbim kucagını boş bırakmasın
Emine1235 renes 10 hafta içinde başladı canım Şuan siyah lekelenme şeklinde devam ediyor ilaç tedavisine devam ediyorum 11+ 4 haftadayız