tugbadurmaz34 nzlbrn @Batbur @ceylan0945 @sln23 @cokbilmismom @Esra_Omer_21 @Selma2412- @Simge16 kızlar ilk gebeliğiniz mi bu ilk ise eğer ailenize ya da eşinize haberi verdiğinizde size altın vs verdiler mi bazı adetlerde yörelerde varmış bilmiyordum tek bildiğim doğum hediyesiydi dün kayınvalidem bana bu mühdeyi verdiğin için diye bana altın taktı 🙈🧿🥰💕
Batbur tugbadurmaz34 ikinci hamilelik de ilki düşük olmuştu bana ilkinde de suanda da herhangi bir şey veren takan olmadı 😃
Esra_Omer_21 tugbadurmaz34 benim ikinci gebeligim ilk defa duydum oyle bi adeti bizde yok sadace dogum yapildiginda takilir☺️
sln23 tugbadurmaz34 benim de ilk gebeliğim müjdeyi verdim diye eşimin dedesi çeyrek altın parası verdi banada 😍 eşimde o paranın üstüne para ekleyip bilezik yaptı bana 🥰 Konyalılar
nzlbrn Bidamla inşallah hiçbir sıkıntı olmadan görürsünüz Allah sağa salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🥰
tugbadurmaz34 nzlbrn yaaaa 😂😂😂 benim 3. Gebeliğim 2 gebelikte te kayıp yaşadım ilk gebeliğimde kayınvalidem çeyrek takmıştı ama bebek nasip olmadı dünde gittik gram taktı şaşırdım dedim doğunca takardın doğunca da ayrı takıcam dedi 😂🧿🧿
tugbadurmaz34 Batbur benimde 3. Hamilelik 2 si düşmüştü ilkinde çeyrek takmıştı kayınvalidem yine haber verdiğimize şimdi diyor ki doğunca da yine takıcam 😂🧿🧿💕
tugbadurmaz34 Esra_Omer_21 bende ilk defa duydum bende doğunca beklerdim varsa öyle bir adet kayınvalideme dedim keşke doğduğunda taksaydın diye doğunca da inşallah yine takıcam dedi şaşırdım 😂🧿💕
Esra_Omer_21 tugbadurmaz34 benimde o zamaa kadar 11 oluyo zaten ay başinda giderim muayene ucretleri çok pahali o yuzden sık sık gitmeyi düşünmüyorum
tugbadurmaz34 Esra_Omer_21 ben devlete gidiyorum evimin karşısında şehir hastanesi çok kapsamlı olduğu için işimi görüyor 🥰
tugbadurmaz34 sln23 yaaa ne güzel 😍🧿 bana kayınvalidem ilk gebeliğimde de çeyrek takmıştı tabi bebek nasip olmadı şimdi yine taktı doğumda da takıcam dedi inşallah yeter ki bebek nasip olsun bir şey beklemiyorum ben 🥰
Selma2412- tugbadurmaz34 hahah ne guzel canım ya ilk senden duydum ilk gebeliğim ama ben kendı ailemden guzel şeyler duyuyorum yani altın olarak degıl de bebek arabası reflü yatağı ana kucağı vs alırız diyorlar ama eşimin tarafından hic sanmıyorum boyle hediyeler geleceğini belki bir ihtimal künye alabilirler bebeğe takılandan ama benim hic umudum yok o taraftan yana saglıklı olsunlar da hic mühim degıl
tugbadurmaz34 Selma2412- kesinlikle öyle bende beklemem yeter ki sağlıklı olsun çünkü benim bu 3. Gebeliğim ama öncekileri kaybettik ama kayınvalidem dünya iyisi birisi Allah razı olsun normalde de böyle düşünceli biridir ilk gebeliğimde haber verince de o zamanın parasıyla çeyrek takmıştı şimdi dün haber verince gram taktı dedim ne acelesi var doğsun doğunca da takıcam dedi çok istiyorlar inşallah nasip olur sağlıklı vaktinde gelir başka şey istemem Allahtan 🧿🤲🏻💕
Esra_Omer_21 tugbadurmaz34 ooohhh gelsin altinlar 😀😀benim kayınpederim kiz olsun istiyo kiz olursa alicam bi tam altini😅
sln23 tugbadurmaz34 aynen öyle allahım sağlıkla kucağımızs almayı nasip etsin kimse bir şey almasa da olur 🥰
ElaEge Benimde ilk gebeliğim 7+3 teyiz haftaya gidicez kalbini duymaya inşallah 6 haftalıkken duyamamıştık. Benimde ilk gebeliğim çeyrek falan takan olmadı fakat sağolsun kayınvalidemler arabasından odasına bezlerine kadar her şeyi üstlendiler çok şükür 😇🌸
tugbadurmaz34 ElaEge yaaa maşallah canım benim 😍🧿 duyarsın inşallah umudunu kaybetme biz eşya kıyafet aşamasına son aya kadar geçmeyeceğim zaten annem izin vermez a dan z ye her şeyi kendi almak ister kayınvalidem de aynı şekilde yeter ki o zamanları görelim çünkü 3. Gebeliğim bu ilk 2 sini kaybettik maalesef o yüzden hassas davranıyorum bu konuda
Selma2412- tugbadurmaz34 inşaAllah canım Allah biliyor içimi kimseden beklentim yok beni bunaltmasınlar bana karışmasınlar yeter ki işime karısılmasından nefret ederim o yüzden stresten uzak saglıklı bi sekılde geçirmek istiyorum Allah izin verirse 🤲🏻🌸
Lidiapoet @Batbur @tugbadurmaz34 bende 7+5 deyim 7+1 de kalp atışı duyamadım radyoloji ultrasonunda da kalp atışı yoktu doktor ümitlenme dedi sizin doktorlarınızın ne dedi size acaba kaç gündür içim içimi yiyor siz ne durumdasınız
tugbadurmaz34 Lidiapoet hiçbir zaman umudunu kaybetme 8. 9. Haftaya kadar gören duyan var burada ne kadar denk geliyoruz moralini bozma ama takibini yap canım benim mutlaka bende 7+1 im iu an geçen cuma gittik çok şükür duyduk biz ama bazen 8. Hafta da duyanda oluyor ♥️
Batbur Lidiapoet radyoloji ultrasonu dediğiniz ne oluyor acaba. Benim doktorum bişey demedi sonra yine gel o zaman bakarız dedi.
ElaEge tugbadurmaz34 bende daha 23 yaşındayım 3 ay önce evlendim 2. Aydayız hamişliğin her şey çok hızlı ani gelişiyor seyrdiyorum 😂 yaşım küçük diye benim yerime halletmeye çalışıyorlar onlar daha heycanlı amaan her şey olur sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi♥️
tugbadurmaz34 sln23 kesinlikle öyle amin canım benim inşallah rızkıyla gelir derler yeter ki sağlıklı olsun ve vaktinde gelsin gerisi Allah izin verirse olur bizim evliliğimizin 7. Yılı ilk çocuğumuz olacak nasip olursa inşallah 🤲🏻🧿💕