tugbadurmaz34 Lidiapoet hiçbir zaman umudunu kaybetme 8. 9. Haftaya kadar gören duyan var burada ne kadar denk geliyoruz moralini bozma ama takibini yap canım benim mutlaka bende 7+1 im iu an geçen cuma gittik çok şükür duyduk biz ama bazen 8. Hafta da duyanda oluyor ♥️
tugbadurmaz34 sln23 kesinlikle öyle amin canım benim inşallah rızkıyla gelir derler yeter ki sağlıklı olsun ve vaktinde gelsin gerisi Allah izin verirse olur bizim evliliğimizin 7. Yılı ilk çocuğumuz olacak nasip olursa inşallah 🤲🏻🧿💕
ElaEge tugbadurmaz34 bende daha 23 yaşındayım 3 ay önce evlendim 2. Aydayız hamişliğin her şey çok hızlı ani gelişiyor seyrdiyorum 😂 yaşım küçük diye benim yerime halletmeye çalışıyorlar onlar daha heycanlı amaan her şey olur sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi♥️
tugbadurmaz34 sln23 maşallah canım benim burada ki tüm hamişler bebeklerine sağ Salim kavuşsun inşallah 🥰🤲🏻
Zeyni_zeyni tugbadurmaz34 şuan 7+5 deyiz kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏 bir daha ne zaman kontrole giderim bilmiyorum doğum paketi almak istiyorum henüz bi karar veremedim 🥰
tugbadurmaz34 Zeyni_zeyni maşallah canım benim bana doktor 1 ay sonra gel dedi yani 11. Hafta oluyor zaten ister istemez 11 de gitmen gerekiyor 2 li ve 3 lü testler için ♥️
Simge16 Benim 2. Hamileliğim bizde öyle bir adet yok ama 3 yıl önce 2500 tl para vermişti bebekle alakalı ihtiyacım olan şeyleri alayım diye birde doğumda bilezik takmıştı tabi bir çok kıyafet ve oyuncakta aldı
Aysoshh 8+3 oldum bende 5+4 keseyi gördük 6+5 de kalp atışını duydum çok şükür hamişlikte güzel gidiyor 🧿
tugbadurmaz34 Aysoshh yaaa maşallah canım benim bende aynı tarihte bebeğin kalp atışını duydum ve bebeği gördü cuma günü 6+5 iken şimdi 7+1 🥰🧿💕
MerveKaya38 tugbadurmaz34 benimde 8 olması gerekirken büğün 6+3 çıktı bebekte yok kese boş dr pek umutlu değil dedi ama allahtan umut keslimez hayırlısı neyse o olsun 😔😞
tugbadurmaz34 MerveKaya38 hakkında hayırlısı olsun ama en kolay şekilde inşallah bakalım takibini yap inşallah güzel haberler alırsın canım benim 8. 9. Hafta da görenler duyanlar var umut hep var ama doktorun öngörüsü de önemli tabi 🤲🏻
Kader-B nzlbrn bende durumlar farklı o yüzden sordum kese erken oluşmuş bebek som adet e göre iki hafta geride kalp atışını duyamadık iki hafta sonra gel dedi
tugbadurmaz34 Batbur kesinlikle içten gelen ve yapıyla alakalı bence çok şükür o yandan çok şanslıyım o da benden yana öyle düşünür ve söyler hep 🥰🧿
MerveKaya38 tugbadurmaz34 beklemeyi tercih ettim 10 haftaya kadar bekliyecegim ilk oğlum 10 haftada gözüktü geç döllenmeydi bunuda öyle düşünüyorum . Hakkımda en hayırlısı neyse o olsun .
Batbur Lidiapoet radyoloji ultrasonu dediğiniz ne oluyor acaba. Benim doktorum bişey demedi sonra yine gel o zaman bakarız dedi.
Lidiapoet Batbur benim kuzenim de 7. haftada duyamamış doktoru radyolojinin ultrasonuna yollamış açıkçası çok farklı bir ultrason gibi gelmedi bana ama embriyoyu daha net gördü gibi ama kalp atışı hareketi göremedi ne yazık ki