Ceren46 Anonimmmm Vücut kitle endeksin önemli. Boyun kaç? Eğer zayıfsan gayet normal kilon öyle biliyorum yani
Evlimutlucocuklu06 fatmanursahin ne kadar sürede aldınız acaba başta kilo almış miydiniz 82 ile başladım şuan 80im 27. Haftadayim kaç kilo alırım diye meraktayim
fatmanursahin Evlimutlucocuklu06 27. Haftaya kadar 4-5 almistim. Sen artk ayda 1 bile alsan 3-4 kilo alırsın diye düşünüyorum
Fzsmom Mebus ilk üç ayda pek bir kilo değişimi olmuyor hatta aksine mide bulantısı vs varsa kilo veriyorsunuz ben 1 kilo vermiştim 3 ayın sonunda sadece o kiloyu aldım yani hiç almamışım gibi bir şey oldu 3ten sonra yavaş yavaş alıyosunuz nasıl aldığınızı bilmeden 😂
esmerr4579dd 56 kg ile hamile kaldım 33+4 haftalık gebeyim 9 kilo aldım almamam lazım daha fazla doğuma 5 haftam kaldı
Fzsmom Anonimmmm ben 60 la hamile kaldım şuan 6. Aydayız 67 kiloyum totalde 12 kilo almamı söyledi doktorum ama kişiden kişiye göre değişir tabi ki siz doktorunuzu dinleyin dikkat et diyorsa edin bence biraz sağlıksız şeylerden uzak durun ben kendimi dizginlemeye çalışıyorum özellikle gece acıkmalarında muz yulaf bar vs geçiştiriyorum :)
karaguzelirem_ 88kg ile hamile kaldım 1 hafta önce sağlık ocağında kontrolüm vardı tartıldığım da 89kg geldim 1kg almışım 18+4 haftalığım inşallah böyle devam eder. Zaten kilolu olduğum için doktorumla en fazla 5-6kg almam lazım diye konuşmuştuk ☺️
Sulettopal 66 ile hamile kaldim 32+5 haftadayim 71 kiloyum tansiyon proplemim oldugu icin mecbur yememe dikkt edyrm😏
Brnbsr Anonimmmm 58 kilo ile hamile kalmıştım 36. haftada 66 kilo ile doğum yaptım şu an 23 günlüğüz 59 kiloyum ☺️