nurikbal_06 Anonimmmm 50 kiloyla hamile kaldim 4. Aya kadar 45 e düştüm bulantıdan, şimdi 24. Haftadayiz 53 kiloyum😌
Vga16 TugbaZmn doğumunuz nasıl geçti? Zayıf olan kişiler daha fazla acı hisseder diyorlar daha zor olurmuş doğum doğru mu?
TugbaZmn Vga16 yok benim ilk doğumum çok kolay geçti 5 saat içinde normal doğum yaptım çokta sancı çekmedim son 1 saat kala sancım tetikledi sadece allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah ikincidede aynı şekilde doğumum rahat olur 🤗🙏🏼
Sultisss Anoniiim hiç korkma canım ben de 63 kiloyla hamile kaldım 55 e kadar düştüm şuan 25 haftalığım 63.buçuk kiloyum kendi kiloma yeni geldim ama bebeğim 750 gram olmuş yiyemediğim halde
Slc Anonimmmm her canın çektiğinde istediğini ye 🥹bende olsam yerdim ayy hamilelikte yiyipp yiyip kilo norml olmak kadar güzel bisy yoktur 73 le hamile kaldım 30.haftaya başladım 79🫣
MasaLeyla06 Birbahargunu bende öyle olmadı ilk hamileligimde 42yle hamile kaldım 52 kiloyla doğuma gittim ve doğumdan sonra hiç kalmadı
ozzydgn Anonimmmm 60 ile hamile kalmıştım şuan 22 haftalığız 64,7 olmuşum bende çok kilo olmaktan korkuyorum ama son 1-2 haftadır iştahım çok açıldı önceden çok rahat dikkat edebiliyodum yediklerime ama şuan zorlanıyorum😕🤍
Evlimutlucocuklu06 fatmanursahin ne kadar sürede aldınız acaba başta kilo almış miydiniz 82 ile başladım şuan 80im 27. Haftadayim kaç kilo alırım diye meraktayim
Mervisagac Anonimmmm bende 46 ile gebe kaldım sürekli idrar enfeksiyonuna yakalandım. Şuan 60 kiloyum nasıl?? 33+3 haftalık