Melike_4949 Anonimmmm şeker yoksa yiyin ama çok abartmayın 98 ile hamile kaldım 6 buçuk aylık hamileyim 105 kiloyum şuan
12eslem_yaren Gmzpkr valla hiçbir şey yapmadım her önüme geleni yiyorum ama almadım ben aslında hamilelikte kilo çok alan biri değilim normalde alırım ama hamilelik te almam bebek kilo alır
Anoniiim 64 ile hamile kaldım. 9+3 üm. 63.4 üm şuan🥲 kilo verdiğim için korkuyorum bebeğe bir zararı olur diye. Ama midem bulanıyor koku hassasiyetim de var. Son birkaç gündür suyun tadı bile yavan geliyor. İçine limon sıkıp içiyorum 😓
Sultisss Anoniiim hiç korkma canım ben de 63 kiloyla hamile kaldım 55 e kadar düştüm şuan 25 haftalığım 63.buçuk kiloyum kendi kiloma yeni geldim ama bebeğim 750 gram olmuş yiyemediğim halde
Csmnvr Anonimmmm 176 boyundayım 64 ile hamile kaldım 68 kiloyum 17. Haftadayım gereksiz beslenmek istemiyorum çok kilo almak istemediğim için
Anoniiim Gmzpkr 5.-6. Haftadan sonra başladı. İlk başlarda bulantım baya vardı. Şuan bu rahatlamış halim🤢
Gmzpkr Anoniiim bende 5 haftadayım şuan bi bulantı vs yok çocuğumda benimde bulantı ve kusmalarım olmuştu ama ne zaman başladı hatırlamıyorum 😝😝😝 ondan sordum
gaye1807 Bahar1644 bahar hanım ben de 67 ile kaldım 78.5 ben de 34 haftalığım iyi mi sizce sizi görünce sevindim baya 🥰🥰🥰🥰
Bahar1644 gaye1807 yaaaa canım benim bende çok sevindim tek değilim 😀😀 bence en fazla 85 ile gireriz 😀😀😀
avakadominigi Anonimmmm en fazla 65 olursunuz ee doğumdan sonrada otamatik 5 kilo gidiyor sonrası size kalmış vermek yada almak ama zaten zayıf hamile kaldığınız için kilo gayet ideal
2424aa Anonimmmm 54 kilo ile hamile kaldım 8. Ayimdayim 72 kilo oldumm maşallah diyelim 80 ni görüm diye tahmin ediyorum 🤭🤭🤭
Hatice--- Anonimmmm 62 kiloyla hamile kaldım 68 e düştüm suan 60 olmuşum 14 haftalık oluyoruz bu gün 🌸 Kızımda toplamda 28 kilo almıştım sjsjjsjsjs