• Gebelik
  • Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz

canparelerim_ insllh oyledir kizlarim.erkek olsun istiyor 🧿rabbim cumlemize sagliki evlat versin eksigimizi versin🌷

ilkgozagrim__ kese ve bebeğin duruş şeklinden. Aslında ensesi düz ve kafası büyük, bunlar erkek bebek işaretleri gibi ama erkek bebekler genelde bacaklarını karnına daha çok çekerler, senin bebiş uzatmış yayılmış😅 buda kız bebek işareti genelde. Kesede tam kız kesesi, yani kız bebiş işaretleri daha çok nuba göre o yüzden kız dedim🌸

canparelerim_ Ayyy aşkooo çarşamba günü cinsiyeti öğrenirim inşallah 13 haftalık olacak bakalım burdaki herkes kız dedi sadece 3 kişi felan erkek dedi o kadar

Aleynanin_annesi34 malesef cihaz gerçekten de çok kötü yani baksana hamileliği yarılamışsın doktor bile görememiş daha ama enteresan yani bu aya kadar görememesi de, şaşırdım açıkçası. Detaylıya girmediniz mi daha? Ya da başka hastanede de bi baktırsanız özele falan gütme imkanınız varsa bir kereye mahsus sadece cinsiyet üçin gidin bence yoksa böyle doğduğunda öğrenirsiniz belki🙈

canparelerim_ tamam,canım inşallah veririm parti yapıcam ama cuma felan o yüzden öğrenirsem çarşamba günü cuma cumartesi haber veririm sana

ilkgozagrim__ hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun da ikisi de baş göz üstüne🙏🥰 benimde bir oğlum var 2buçuk yaşında. Onun cinsiyetini de kendim tahmin Edip doktora tastiklettirmiştim hatta evet erkek demişti. Ama kız çok istiyordum biraz üzülmüştüm, doğduktan sonra onunda sevgisi bambaşkaymış gerçekten yaşadım ve gördüm, oğluna aşık bir ana oldum😍🥰 şimdi kız bebişime hamileyim 26haftalık olmak üzereyim. bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsun diye dua ediyorum ama insan merakta ediyor tabi şimdi ele avuca sığmayan muzur bi oğlum var🤭 ondan sonra kız bebiş nasıl olur baya merak ediyorum hemde😅

canparelerim_ Ahahaha öyle olur canım hatta bazen oğlum gibi sevebilir miyim acaba diye düşünüyorsundur bazen bile öyle oluyor bazı insanlarda benimde ilk bebiş kızım olsun çok istiyorum bakalım

canparelerim_ maalesef canım imkanım yok çok pahalı özeller devlet hastanesi bilerek söylemiyorlar haftam iyi aslında ama bende anlamadım sorar sormaz Arkası dönük dedi yüzüme bile bakmadı değişik bı doktordu mecbur randevu yoktu gideceğim hastaneler doluyudu bende oraya aldım bin pişman oldum. Detaylı ultrason da randevu dolu