• Gebelik
  • Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz

Tug_34 genital bölgesi görünmüyor zaten bu fotolarınızda, ben nuba göre yorumladım. Vücut şekli erkeğe benziyor yani kafa ve boyun yapısından (büyük kafa ve kavissiz düz boyun), birde bacaklarını karnına çekip toplamasından😊 bunlar genelde erkek bebek işaretleri💙

canparelerim_ insllh oyledir kizlarim.erkek olsun istiyor 🧿rabbim cumlemize sagliki evlat versin eksigimizi versin🌷

ilkgozagrim__ kese ve bebeğin duruş şeklinden. Aslında ensesi düz ve kafası büyük, bunlar erkek bebek işaretleri gibi ama erkek bebekler genelde bacaklarını karnına daha çok çekerler, senin bebiş uzatmış yayılmış😅 buda kız bebek işareti genelde. Kesede tam kız kesesi, yani kız bebiş işaretleri daha çok nuba göre o yüzden kız dedim🌸

canparelerim_ Ayyy aşkooo çarşamba günü cinsiyeti öğrenirim inşallah 13 haftalık olacak bakalım burdaki herkes kız dedi sadece 3 kişi felan erkek dedi o kadar

Aleynanin_annesi34 malesef cihaz gerçekten de çok kötü yani baksana hamileliği yarılamışsın doktor bile görememiş daha ama enteresan yani bu aya kadar görememesi de, şaşırdım açıkçası. Detaylıya girmediniz mi daha? Ya da başka hastanede de bi baktırsanız özele falan gütme imkanınız varsa bir kereye mahsus sadece cinsiyet üçin gidin bence yoksa böyle doğduğunda öğrenirsiniz belki🙈