canparelerim_ çok amin inşaallah😆🤲🏻
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
Onell tabi tabi beklerim yazarsanız foto atarsanız bakarım ve bu arada estağfurullah ne rahatsızlığı😊
Dyg4545 Aynen aslında bende çıkıntıyı gördüm ama çıkıntı dik değil eğik ve nubuda kıza daha çok benziyor. Doktorunuzda tam emin konuşmamış o yüzden dediği gibi bi daha ki kontrolünüzde daha da net belli olur. Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah güzel yavru🙏❤️
canparelerim_ bakar mısınız lütfen
gokyuzununogrencisii bacak arası ve zaten belli bomboş🤭 kız yani doktorunuzda söylemiştir🥰🌸🧿
canparelerim_ yaaa öyle mi bacak arasi tam neresi oluyo yaa ben zerre anlamıyorum ultrason fotoğrafindan , bugündü kontrolüm doktor göremiyorum dedi pozisyonundan dolayı bacakları kapalı dedi bana 😊
- Düzenlendi
gokyuzununogrencisii
Yeşil okla çizdiklerim iki bacağı ve ortası boş görünüyor😊
gokyuzununogrencisii
İlk attıgımda fotoyu yükleyemedim sanırım, şimdi oldu sanırım. Yeşil okla çizdiğim yerler iki bacağı ve ortası boş görünüyor😊
canparelerim_ ay hadi İnşallah nasil.anladiniz
canparelerim_ banada tahmin yapar mısınız yarın 11 haftalık oluyor
Gul141117 kafa ve boyun yapısından. Kız bebeklerin boyunları daha kavisli oluyor yani girintisi belli oluyor ama erkek bebeklerde girintisiZ düz oluyor birde kızlar daha salık duruyor yani daha keyifçiler🤪🤭 bacaklarını falan uzatırlar ama erkek bebekler bacaklarını genelde karnına çekip toplu duruyorlar. Bu işaretlerden yola çıkarak kız gibi görünüyor🌸
1prensannesii__ erkek gibi🧿💙
canparelerim_ ağzına sağlık teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yarın doktora gideceğim muhakkak yazacağım size
Gul141117 rica ederim evet yazın beklerim🌸 hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🥰
Banada yorum yapma şansınız varmı @canparelerim_
Bsssr erkek gibi🧿💙
Edvuslayd var olsa pipi resmi verirdi
canparelerim_ merhaba cinsiyeti öğrendik doğru tahmin yapmışsınız erkekmis💙
Minaeyll merhaba, çok sevindim maşallah🧿💙 sağlıkla doğsun güzel yavru🙏🌸
canparelerim_ [](https://) cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz