• Gebelik
  • Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz

Onell tabi tabi beklerim yazarsanız foto atarsanız bakarım ve bu arada estağfurullah ne rahatsızlığı😊

Dyg4545 Aynen aslında bende çıkıntıyı gördüm ama çıkıntı dik değil eğik ve nubuda kıza daha çok benziyor. Doktorunuzda tam emin konuşmamış o yüzden dediği gibi bi daha ki kontrolünüzde daha da net belli olur. Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah güzel yavru🙏❤️

canparelerim_ yaaa öyle mi bacak arasi tam neresi oluyo yaa ben zerre anlamıyorum ultrason fotoğrafindan , bugündü kontrolüm doktor göremiyorum dedi pozisyonundan dolayı bacakları kapalı dedi bana 😊

gokyuzununogrencisii
        İlk attıgımda fotoyu yükleyemedim sanırım, şimdi oldu sanırım. Yeşil okla çizdiğim yerler iki bacağı ve ortası boş görünüyor😊

Gul141117 kafa ve boyun yapısından. Kız bebeklerin boyunları daha kavisli oluyor yani girintisi belli oluyor ama erkek bebeklerde girintisiZ düz oluyor birde kızlar daha salık duruyor yani daha keyifçiler🤪🤭 bacaklarını falan uzatırlar ama erkek bebekler bacaklarını genelde karnına çekip toplu duruyorlar. Bu işaretlerden yola çıkarak kız gibi görünüyor🌸

Gul141117 rica ederim evet yazın beklerim🌸 hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🥰