arzmm Benimde bir oğlum var ikinci gebeliğim 9+2 hadtaligim😊belim ve sırtım aralara ağrıyor mide bulantılarım var arada kasıklarim ağrıyor rabbim sağlıkla kavuştursun evladlarimiza aminnn
Sosisligunlerr Aslidemir2334 tam olarak 8+0 bugün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🤲🏻 haftamız aynı olan varmı acaba
fasulye-annesi gayeinal98 benim ilk betam tam 4. Haftada 281di, bugün 5+2 de 12200 ikizlik olduğu için bu kadar yükselmiş
Melliiii Aslidemir2334 göğüs hassasiyeti var malesef iki gündür önce lekelenme oldu sonra ara da kana oluyor 5+3
busraaa10 _Yeliz_ yaaa çok sevindim 😍 bizde sarı gidicez bakalım çok korkuyorum duysak rahatlıcam vallahi 🥲
_Yeliz_ DenizDemirci benim de bugün 6+3 tü. Doktor 6+1 görünüyor dedi. Kalp atışını çok derinden duyduk. Hatta doktor bu cihaz çok iyi her hangi bir cihaz olsaydı duyamayabilirdik dedi. Duyamasaydık alttan muayene edecekti, bu hafta kanamam da olmuştu o yüzden. İnşallah duyarsınız siz de içinizi ferah tutun 🤲🏻
Poyraz- Rapunzel-25 Rapunzel-25 Hiç korkmayın benimde hiç bir belirtim yoktu günüm gelince test yaptım biri normal biri silik çıktı 2 gün daha bekledim kandan beta baktırdım sonuç pozitifti
Mucizem_m30 Merhaba kizlar ben yeni katıldım benim son adet tarihim 18 ağustos ama 21 Eylülde kan verdim hcg 0.1 di ama 30 Eylül 70 2 Ekim 126 çikti 6 Ekim 373 çikti acaba yavaş mi ilerliyor çok tedirginim
gayeinal98 Mucizem_m30 ay canım benimde öyle adetim 6 gün gecikti beta 137ydi 2 gün sonra da yani bu gün de 354 çıktı aslında normal 2 günde 2 katıysa
Mucizem_m30 gayeinal98 ben 4 gün önce öğleden sonra saat 1 de vermiştim bugün akşam 10 de verdim test sonucu şimdi çıktı ama az gibi geldi 96 saatte 126 373 yükselmiş
sumber Benimde bugün uygulamaya göre 5+6 beta sonucu 9661.55 çıktı salı günü ilk doktor kontrolüm var. Bu durumda bebeği ve kalp atışını duyabilir miyim
Egemoms1303 _Abdullayeva5_ Sizi anı bırakalım postunda gördüm. Rabbim sabrıcemil ihsan eylesin, cennetinde birlik eylesin. Hayırlı ve vaktinde bir evlat daha nasip etsin size İnşallah.. Yorumları sonradan okumuştum, hakkınızı helal edin.
BEB- Aslidemir2334 Merhaba, 🌸benim daha çok minnak, 4 haftalık ❤️kasık ağrım azaldı, yok denecek kadar az pazartesi doktora gideceğiz ilk defa, umarım her şey yolundadır. Bir umut belki keseyi görürüz. (İnşallah) 🙏🏻🫶
Aaaa_3542 Aslidemir2334 Merhaba Perşembe günü gitti tam 5 haftalık di keseyi gördük ve inşallah önümüzdeki cuma hem bebişi hemde kalp atışını duymak için çağırdı bizi inşallah hayırlısı ile gider hem bebeğimi hemde kalp atışını duyarım