htc02 Laylalaylay ilk 16 sonra 65 4 gun sonra 376 2 gun sonra 1510 oldu benim iki yumurtam gelişmişti zaten femarayla ondan ikiz olabilir dedi canım
N-Betul-K Aslidemir2334 6-1. Haftamdayim beni rahatsiz edecek asiri bir belirtim yok 5hafta 5 gunlukken gitmistim doktora kese gorundu ama kalp atislari icin daha erken demisti iki hafta sonra anca duyariz dedi insallah duyariz ❤️
1basakk_ N-Betul-K bana da aynısını söyledi 20 gün sonra duyabilirsin dedi 10 gün sonra randevum var umarım duyabilirim
snysngn Aslidemir2334 konudan bağımsız olarak geçen ay 0,1 çıkan Bhcg değeri. bu ay 4,9 çıkarsa gebelik var demek midir? kan tahlilinde gebelik adetten kç gün öncesine kadar çıkar. Eltim adına soruyorum?
1basakk_ Aslidemir2334 6+6 aşırı mide bulantısı ve kokulara karşı aşırı hassiyet. Buzdolabın kapağını açmakta zorlanıyorum
Mrvslcht 1basakk_ benim kızımda öyleydii koku hassasiyeti çok vardı zor bişey Allah yardımcın olsun ama 3 aydan sonra geçiyor
fasulye-annesi Aslidemir2334 5+2 bugün muayene oldum ve ikizler olduğunu öğrendik☺️ hafif endişe çokça mutlu olduk. 2 hafta sonra tekrar kalp atışı için randevu verdi doktor. Genel olarak göğüs hassasiyeti, iç bulanması ve karın ağrısı oluyor
gayeinal98 fasulye-annesi canım beta kaç çıktı senin bende 5+2 ama daha muayene olmadım ultrasonda bakmadı yani
fasulye-annesi gayeinal98 benim ilk betam tam 4. Haftada 281di, bugün 5+2 de 12200 ikizlik olduğu için bu kadar yükselmiş
gayeinal98 CBV06 benim de son adetim 30 Ağustos ve beta bu gün 354 çıktı seninkine göre düşük benimki senin adetin en son ne zamandı
ebruliii96 Aslidemir2334 benim yerlesme kanamam oldu testim pozitif cikti henuz doktora gitmedim biraz useniyorum 1 oglum var 11 aylik onla disari cikmak eziyet gibi 🤣🤣🤣🥰🥰🥰 tahminimce 5+4 haftalik biraz buyusun 2 hafta daha oyle giderim daha net olur kese felan da rahat gorunur heralde 😊😊