42betultasan42 Aslidemir2334 bende 11.5 haftalik gebeyim Allah’a şükür kalbimiz duyuldu kesemiz gözüktü durumu iyi tek sıkıntı guatr bezlerimin çok çalışması
Merve_818181 Ayyy bende 5+4 oldum 2 gün önce 665 di beta bugün tekrar verdim inşallah 2 katı olmuştur haftaya perşembe ilk (6+3 olacak o zaman) randevumda kalp atışını duyabilir miyim sizce ?
Gizemgksnmz Elanur06 ben 5 ay sonra hamile kaldım keseyi gördük ama henüz kalp atışı duymadık Çarşamba tekrar gidicem
Sosisligunlerr Kujununannesi Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ☺️ Şey soracaktım kan ilacı kullanıyormusunuz kullanıyorsanız yan etkisi oldu mu acaba 🙂
Egemoms1303 _Abdullayeva5_ Rabbim kolaylık versin inşallah. Sabrınızı artırsın ne diyeceğim hiç bilemedim
mavi_anne23 Sevinc0507 bende de var yerleşme kanaması olduğu gün kahverengi akıntı başladı 5 gündür hala devâm ediyor . Kırmızıya dönmediği sürece bişey olmaz demişti doktor
Mrvslcht 1basakk_ benim kızımda öyleydii koku hassasiyeti çok vardı zor bişey Allah yardımcın olsun ama 3 aydan sonra geçiyor
1basakk_ Mrvslcht ömrümün geri kalanı hep böyle devam edecekmiş gibi hissediyorum umarım dediğin gibi biter
yeschef-13 Merhabaa benimde bugün 5+1 oldu pazartesi doktor kontrolü var.Mide bulantım hiç yok ama inanılmaz baş dönmesi var her hareket ettiğimde
gayeinal98 Kızlar dün akşam progestan fitil kullandım ve az önce tuvalete gittiğimde kahverengi lekenmem gelmiş sizce bu normal mi bilen var mı
zeynepsg _Abdullayeva5_ peki sizin anlayacağız bi durum oluştu mu hiç yani belirtilerinizin azalması y da farklı bi ağrı filan ? Çok geçmiş olsun rabbim en hayırlı vakitte tekrar nasip etsin. Böyle soruyorum ama lütfen yanlış anlamayın benim de bir düşüğüm var şimdi doktor 4 hafta sonraya randevu verdi ama benim de korkularım var her hafta gidip bi bakmak istiyormuşum iyice paranoya oldum
_Abdullayeva5_ zeynepsg yok ilk hamiləliyimde Boyle oldu 2 hafta bilmədim simdi yinə aynı şey 3 hafta kalbi durmuş nə kanamam oldu ne başka bir akıntı. Sadəcə bulantim kəsildi bide sancım olmadı ondan supelendim
zeynepsg Serendipity16 aynı şeyi yaşadım ben de mecbur kaldım bi düşüğüö olduğu halde bi de kimyasal dedim ama iyi ki de yapmışım 3 genimde pıhtılaşma çıktı ben de hem iğne hem hap kullanıyorum
zeynepsg Serendipity16 benim de öyle 3 gende çıktı doğuma kadar iğneyi kullanacağım coraspirini doğumdan 1 hafta önce keseceğiz ama doğumdan sonrası için henüz bi şey demedi bana doktor iğnem 4000 oksapar olandan. Hatta kalp atışını duyana kadar sadece corapirin içiyordum sonra lekelenmem oldu ödüm koptu aynı şeyleri yaşayacağım diye iğneye başladık çok şükür 2 haftadır bi şey yok
Serendipity16 zeynepsg bende 4000 olanı kullanıyorum benim ilk gittiğim doktor sadece hap verdi bende korktum yetmez diye başka doktora gittim o direkt iğne verdi ama bende bilmiyorum hapı falan ne zaman kesecek. Benim çok şükür hiç lekelenme olmadı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
zeynepsg meliikee- günde bi tane 4000 oksapar benimki bi de coraspirin 100 pıhtılaşmada 3 genim de çıktı
meliikee- zeynepsg benimde aynı 3 tanede çıkmış bidaki randevum da sorarım artık çünkü önceki hamileliğim olumsuz sonuçlandı bu seferister istemez tedirgin oluyorum
zeynepsg Rapunzel-25 iyi yapmış doktor önlem amaçlı yazmış demek ki daha bilinçli hareket ediyorlar ben gebe kalmadan önce başlamıştım coraspirine