Aminealeyna Aslidemir2334 6+2 suan 4+5 te keseti gordum 5+5 te kalp atisini duydum ama cok derinden geliyodu kesede iki bebek goruyorum c.tesi netlestirelim dedi hemnde net kalp atisini duyariz dedi yarin gidicem bakalim
Aminealeyna htc02 degerleriniz nasildi acaba banada tek kesede iki bebek gordugunu sotledide yarin net bisey dicek
htc02 Aminealeyna benim hep 4 kat atıyor değerim en son pazartesi verdim 374 du çarşamba verdim 1510 çıktı alttan baktı kese gorunurse tek yoksa ikiz olur dedi ama alttan da görünmeyince pazartesi belli olur dedi canım
Elanur06 Selam kızlar 6+2haftaligiz kalp atışı derecenin üstünde olduğu için düşük tehlikem olabilir yada olmaya bilir dedi doktor bunu yaşayan varmi acaba
MevaNuur Aslidemir2334 Aslidemir2334 10+5 haftadayim bende migde bulantim cok cok fazla gecmesini bekliyorum hazimsizlik cok fazla haftaya ikili teste gidicem bakalim ☺️
Birminikannesi_2018 Aslidemir2334 11ekimde cinsiyetini ogrenicem halsizlik dışında sorunum yok bazen hiç tadım tuzum kalmıyor ikinci gebelik bide oğlumda yoruyor 5 yaşında
MasaLeyla06 Birminikannesi_2018 yine 5 yaşındaymış oğlunuz benim de kızım var 3 e girecek ben napacam bakalım doğumdan sonra
leylaaa1268 Aslidemir2334 Aslidemir2334 bende 6+4 mide bulantılarım sabah sabah oluyo, ama bazen de olmuyo