[bilinmeyen] bence öyle bişey imkansız 🤣🤣🤣
İtiiraf yeri
Hafizeipek bendensin sende🤦🏻♀️Banada bi düğünde bi bilmiş akraba bilezikleri kolyeleri takıp takıştıran eltimin yanında benim boynumda eşimin aldığı kolye varken kolyelerinize be güzel kaynananız mı aldı dedi eltim hemen evet annecim aldı derken bende nasıl olduysa yok benim kocam aldı dedim kaynana ve eltideki bozulma beni çok mutlu etmişti o an asla cevap veremeyen ben nasıl demiştim ki😶😶😂😂
Arkads millet ne çok sevmiyormuş koca tarafını 🤣🤣🤣 bi ben varım sanıyordum
Kocamı fanusa koyup saklamak istiyorum 😁
Mrry ben de diyorum hep babam ve annem aldı diye 😂😂😂
[bilinmeyen] canım m ne zamandır seni arıyorum nerelerdesinnn bebiş ne yapıyor 😍🌼
Agapi00 16 haftamizda o parlaklık bizde de çıkmıştı ama önemli değil demişlerdi. Su an 18 haftalığız bi zararı varmıymis acaba ?
Meddythemama bende daha beteri var ama inan yazmaya üşeniyorum. Seninkinin üzerine en az 2 tane daha koy öyle yani. Bide altlı üstlü oturuyoruz. Daha çocuk doğmadan çocuğu öpücem tabi kavgası yapıyor benimle. Ağzı yüzü yara bere içinde diş fırçalamaktan bi haber. Ellerini yüzünü bile yıkamaz...... ayyyy yazmıcam valla korkuyorum hamileyim kızım ona benzicek diye korkuyorum 😫
Hafizeipek 😂😂😂😂😂😂
Kocam, karnımdaki ve kendim hariç herkesten gıcık alıyorum 😏😏😂😂
Glcdmrdmr olabilir 😂😂
[bilinmeyen] iyi cok sevindim güç veriyorsn bana 🙏🌼 27+4 olduk işte bakalım ne olacak 💞
Gulsummldr hahaha aynen oyle sari sari atletlerim var artik sutyen dayanmıyor gogus kalkani var diye basortusunden sütyen yaptim 😀😀
Hafizeipek 5 tl cikmis ya kiz etme eyleme😀😀
Ceyda41 kayınpederi seviyorum ama kaynanamı hiç sevmiyorum doğuma az kaldı bebekle ilgili gelip de hiç bişey sormadı yetmedi hevesimiz yok dedi toruna o lafından sonra soğudum ondan 😏 görümcemle konuşmuyorum inşallah doğumdan sonra bebeği görmeye felan gelmez yoksa sinirlerim zıplar tahammülüm yok onu görmeye
Hafizeipek aynı benimkide öyle bende herkeze duyuyorum herşeyi 😁😁