Dyg34 Hafizeipek 😂😂😂 konuyu bilmiyorum ama yazıya çok güldüm ay canım ya sana öylemi yaptılar sinir bozucu 😡
Mahmure1903 Merobebe milletin ki almaz bizimki de alıp bize yıkıyor borcu keşke almasaydı da almadı diye söyleseydim 😑
KonulRaul Annesininbalbocugu kirilma sukur et bence.bende de hersey istediyim gibi olmuyor hamileliyim,hazirliklarim... sebebini sorsan ANNEMİ kayipetdim😞😞
Annesininbalbocugu KonulRaul Basın sağolsun canım 😔 Zaten Hüsnü zan etmeseydim kavga gürültü olurdu mutsuz olmaktansa hep susuyorum
eymeninannesii Merobebe canım ya şuan hiç bisiye karışmıyorlar işte benimki durmadan laf soyluyo cani sıkılınca insan sevdiği hamile eşine böyle yaparmi
Demetibrahim Hafizeipek ayyyy sabah sabah hiç güleceğim yoktu benim kayınvalidem de ne yapar eder bize kakalar 😂😂😂
Hafizeipek Demetibrahim 😂😂😂😂😂😂😂nasıl yani aklına sahte altın takmak gelen tek şeytan benim ki değil mi şimdi ? 😂
Bilgenizamo Prensip olarak bir kaç kişi hariç insanları sevmiyorum🤭 Hatta şöyle diyebilirim ki hamileliğimin son 10 günü ve eşim bile şuan o bir kaç kişi içinde değil o kadar yani. Kayınvalide, görümce de kimmiş?
songul123 Hafizeipek yok kiz benimkide yapar onu bekliyorum öyle bi kapasitesi var yani kendini yalnız hissetme 😁😁😁😁
Handeckm Hafizeipek kız seninki yine sahtesini takmış benim kaynanam hiçbir şey takmadı😂 utanmadı da yani
_RainBow Sizinki gene iyi benimki küçük altınlarımın bi kaç tanesini ve zarflarımı yürüttü 🤣görümcem ortak oldu buna 🤣🤣aslında iyidir görümcm ama neden öyle bişey yaptı hala bilemiyorum 🤔😂😂😂en son bileziklerimi istiyordu kaynanam sattımda kurtuldum 😂allahtan çoooook uzaklardayım yoksa benimle oturma planları bilene yapıyordu 2 kızı 4 gelini arasından 🤪🤢
songul123 Hafizeipek bacım benimkide lina gecesinde avcuma çeyrek koyması gerekirken harf taktı o zaman 25 tl idi düşün o kadar aciz 😁😁 şahtede taksa garipsemem kadın cimri bir tane bile bilenzik takmadılar kandırdılar beni 😁😁😁