Kayinpederimi hic sevmiyorum hatta nefret bile ediyorum .
İtiiraf yeri
Ceyda41 kaynanamdan iğreniyorum
Barsem1912 hahahhaha🤣🤣 ne konuda mesela
Ceyda41 her konuda canım 😂
Barsem1912 tamam anladim aramızda 😂😂
Barsem1912 tamam anladim aramızda 😂😂
[bilinmeyen] ağda postunda göremedim seni nerdesin😂
Ben hem kaynanamdan hem kayınpederimden hem görümcem hem kaynım hemde eltimden nefret ediyorum bide alt komşum 😤
Kocama ciddi anlamda tav oluyorum 😀
Nefret etmesem de kayinpederimin yaptığı hic biseyi unutamiyorum içimden kini atamiyorum. Kaynanama cok kırıldığım için konusmak içimden gelmiyor. Ama kocam bunlari asla anlamiyor söyleyince beni hep haksız görüyor beni savunmadigi icin eşime herkesten cokk kızıyorum😞
Ceyda41 Hayatımda kimseden nefret etmedim.Sevmediysem,güvenmediysem hayatımdan çıkardım uzak tuttum o kadar.Ama ilk zamanlar sevgiyle kucakladığım kayınvalidem ve kayınbabamdan aşırı soğudum.
Aramızda çok fazla kültür ve hayat tarzı farkı var.Üstelik öyle uç memleketlerde de değiliz,bu farkı oluşturacak.eşim bir de tek çocuk.beni kendilerine benzetmek için çok uğraştılar,sonra baktılar olmuyor kibarca laf söz etmeye başladılar.
Eşimin babası hayatımda gördüğüm en patavatsız insan,annesi de öyle.ağızlarına ilk geleni iyi kötü demeden söylüyorlar.hep kendileri en iyi,en mükemmel,en gurme,en müslüman vs vs.
İlk zamanlar nasıl güzel anlaşmıştık ailem de öyle.Ama şimdi baskıcı,lafçı tavırları yüzünden benim tarafımdaki herkes uzaklaşmaya başladı.
Üstelik hamilelik dönemimi de geçtim,lohusalığımda özellikle kayınvalidemin yaptıklarını aklımdan atamıyorum.çok ama çok soğudum.ama eşimin güzel gönlü için susup katlanıyorum,Allah’tan o da farkında herşeyin..
Aramızda çok fazla kültür ve hayat tarzı farkı var.Üstelik öyle uç memleketlerde de değiliz,bu farkı oluşturacak.eşim bir de tek çocuk.beni kendilerine benzetmek için çok uğraştılar,sonra baktılar olmuyor kibarca laf söz etmeye başladılar.
Eşimin babası hayatımda gördüğüm en patavatsız insan,annesi de öyle.ağızlarına ilk geleni iyi kötü demeden söylüyorlar.hep kendileri en iyi,en mükemmel,en gurme,en müslüman vs vs.
İlk zamanlar nasıl güzel anlaşmıştık ailem de öyle.Ama şimdi baskıcı,lafçı tavırları yüzünden benim tarafımdaki herkes uzaklaşmaya başladı.
Üstelik hamilelik dönemimi de geçtim,lohusalığımda özellikle kayınvalidemin yaptıklarını aklımdan atamıyorum.çok ama çok soğudum.ama eşimin güzel gönlü için susup katlanıyorum,Allah’tan o da farkında herşeyin..
Ceyda41 bende kayınvalidemden nefret noktasına geliyorum ya anca otursa akşama kadar yeni eve taşındık komşular gelmek istiyor hepsi 55 60 yaşında cocuk gibi gelmesinler köye gidicekmiş de diyor ben gelsinler ağırlarım desem şu halimle ha o zaman gelsinler der izne ayrıldım ve Doğuma kadar ağız ağıza onunla olmaktan nefret ediyorum gerçekten artık dayanamıyorum anlıyormusunuz beni hergün buraya yazasım var ama artık linç edilirim diye yazmıyorum ama istemiyorummmmm yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum 😫😫😫😫😫
Ceyda41 gormeyi bırakın sesine tahammül edemediğim insanlar var
Haticekubra ne olacak bu halimiz bizim 😫
Barsem1912 bebeğimsin 😂😂
Kızlar şimdi itiraf yeri yazmışlar ya . Kötü mü iyi mi itiraf edeceğiz 🙈😂😂😂