subatmasali canim once on gun evvel gumus kapak aldiysan kullnmya basla. Gogus uclarini nemlendir surekli. Kayisi hosafi bir hafta onceden tuketmeye basla sivi tuket agirlikli olarak dogum sonrasi gaz icin onemli tuyo.
Dogumda ben cok panik oldum titriyordum asiri , sakinlestirici yaptilar bana , sarhos gibi takildim oyle ajfhshfj dogdugunu gordum kokladim kuzucugu , ama sarhostum ekstra uyusturduklari icin…
Basini hareket ettirme rahatca yat hic bir sey anlamiyorsun ben ki panigi doruklarda yasayan biriyim bunu diyorsam guven bana…
İğneyi belden yaparken derin nefes al yavasca ver yapsin asla kasma kendini bu onemli..
Ciktin
Sanirim iki saat sonra filan kahve iciyorsun… sade…
Lohusa serbeti veya kayisi hosafi muhakkak tuket ; sicakk su icc onemli gaz icin… bitter çikolata da ye…
Bi kere kalktin mi sik sik kalkmaya calis.
Bana odaya cikinca agri kesici yaptilar cok agir bi ilc dediler ben tum gun felcli gibi yattim cocugumu annem ablam getirdi asla uyanamadim uzun surdu sarhoşluğum bir hafta sonra kendime geldim ama dedigim gibi lohusa kulodu al yanina muhakkak onu giyceksin ciksrtmasi cok kolay ve gecelik giy altina pijama degil wc de zor olur ameliyatli halinle. Boyle kuzucum baska bise varsa sorabilirsin