subatmasali merhabalar inşallah kolaylıkla sağlıkka kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🌼 öncelikle şunu söyleyim insan ister istemez korkuyor evet ama o korktuğumuz kadar yaşadığımız bir durum olmuyor. Çok kısa süren bir şey bebeği ne ara çıkardılar anlamazsınız bile. İlla ki biraz çekiştirmeler olur ama acı hissetmeniz uyuşukluktan dolayı mümkün değil. Dişçideki mantık gibi düşünün biraz anlamanıza yardımcı olur dişinizi uyuşturduktan sonra yapılan temasları hissediyorsunuz ama acı hissi olmuyor ya onun gibi biraz da daha iyi anlayabilirsiniz böyle. Çıktıktan sonra uyuşukluk geçip yürümeye başladığınız zaman sık sık yürüyün yürüdükçe açılacaksınız yürümekten korkmayın ne kadar sık yürüseniz sizin toparlanmanız o kadar kolay olur. Ben hastanede bir gece yatış yaptıktan sonra eve geldiğimde gayet rahat yürüyordum işlerimi görüp misafir ağırlayabiliyordum çünkü sık sık kalkıp yürüyüş yaptım. Oturdukça tutuluyorsunuz. Hastaneye de küçük kahve makinesi götürdüm suyu onda kaynatıp kahve yaptım, sıcak suyun içine hurma veya kuru kayısı gibi şeyler atıp biraz bekletip içtim çok faydası oldu tavsiye ederim 👍