Simgeecbn Matmazelbebi ananas doğumu tetikliyor diye duydum hemen dün gidip aldım son 9 günümüz kaldı bizim de sizin de çok az kalmış belki faydası olur doğum için ☺️
Matmazelbebi Simgeecbn Sezeryana döndü benim ya 🥺Evet doğum tetikliyormuş ondan ne suyunu içtim ne yiyebildim 🙈
Melike_sevgi Sultankocman ben hiç denemedim ama canım istedi jsjsjsj sanırım doğumdan sonra deneyeceğim😂😂😂
Esradenizz1 Melike_sevgi sağa sola rahat donerek fosur fosur uyumak ay hamilelikten önceki herşeyi özledim 😂
Nurhayat65 Melike_sevgi valla inan bende yüz üstü yatmaya hasret kaldım kıskanıyorum artık eşimi ya 😂 kalçalarım ağırdı artık saga sola yatmaktan 🤦🏼♀️
Melike_sevgi Nurhayat65 her gün diyorum aşkım dün öyle güzel uyudun ki 😂😂 yorgunluktan ölsem de asla yatamıyorum artık sebepsiz uyuyamamaktan da sıkıldım😂
Merve_vrl Melike_sevgi İnşallah hepimiz sağlıklı olalım inanın gerisi çok kolay🤗 size de hayırlı doğumlar olsun,bakalım inşallah her şey gönlünüzce olur 🌺
Damlaalyz Melike_sevgi sormadım ama psikolojik olduğunu düşünüyorum eşimin sorumsuz tavırlarının etkisiyle ve çocuğunda yormasiyla iyice sogudum
WiseMom Melike_sevgi Ben en çok pastırma ve kokoreç yemeği özlemiştim doğumdan sonra ilk onları yedim:) Dilerim hepiniz sağlıkla keşkesiz doğumlarla evlatlarınızı kucağınıza alın ve il önce evladınıza sonra da özlediklerinize kavuşun🥰
Elifke Sol tarafa yatmaktan solum çürüdü net yüzüstü yatmak açık ara önde rahat eğilip kalkmak ve rahat rahat gerinmek epey özlendi.
Dilansalman Melike_sevgi yüz üstü yatmak ah sola yatmaktan uyuştum artık birde rahat yürüyebilmek hızlı olabilmek nefes nefese kalmamak hafif hissetmek çok şey istedim galiba az kaldı inşallah sağlıkla gelsin tüm bebekler 🤲🏻