Matmazelbebi Simgeecbn Sezeryana döndü benim ya 🥺Evet doğum tetikliyormuş ondan ne suyunu içtim ne yiyebildim 🙈
Melike_sevgi Nurhayat65 her gün diyorum aşkım dün öyle güzel uyudun ki 😂😂 yorgunluktan ölsem de asla yatamıyorum artık sebepsiz uyuyamamaktan da sıkıldım😂
Camlicagizem Melike_sevgi Gözünüzü korkutmak gibi olmasın her doğum farklı tabi Hastane çıkışı direk yatmayı denedim ağrıdan zor doğruldum dikişlerin olduğunu unuttum o anlık sevinçle😁 karnında oluşan boşluk hissi ayrı sağa sola dönerken dikişlerin ağrısı ayrı yatarsan biri seni destekle kaldırmak zorunda doğrulabilmek için geceleri malum bebeğe kalmak zorundayız o yüzden mecbur oturarak uyumuştum 🫣
isil96 Melike_sevgi aynı kanaatteyim gerçekten benim de ilk yapacağım şey yüzüstü yatmak olacak 😂😂 eski kiyafetlerimi giymeyi çok özledim hızlı hızlı yürümeyi çok özledim kendimi kaybedercesine temizlik yapmayı çok çok özledim 😂 daha hangi birini saymalıyım eski alışkanlıklarımı özledim 😂😂
isil96 Melike_sevgi rahimde gevşemeye sebep oluyor erken doğuma sebebiyet verebilir 36. Haftadan önce yenirse eğer
Matmazelbebi isil96 Valla çok güzel olur resmen hasretlik çektim 🤣Sürekli yediğim birşey değil ama inadına yiyesim geldi işte hahaha 🤭😅
isil96 Damlaalyz hiç aklıma gelmedi gerçekten ya şimdi okuyunca aklıma geldi bende rahat rahat ilişkiye girmek istiyorum ya yetti artık gerçekten, istediğim pozisyona girememekten ve istediğim gecelikleri giyememekten çok rahatsizim 🤦♀️😫😫😫
e_blue_sky_a Melike_sevgi denize girmek ve çok çok çok yürümek. Bi doğrayım 😀 bebek Bi toparlasın, eşime bırakıp Bi iki saat yürüyüşe çıkarım valla