mineeeee Eymenikoo Rabbim senin ve bebisinin yüzüne baksin.Insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin bebisini
Mrry Eymenikoo bir an önce ayaklanırsın inşallah bol su iç çıktığın da sütün için sakın korkma sezaryen ile bir iki güne ancak geliyo hayırlı bir doğum olsun inşallah💐
Eymenikoo YagizAsyaMom Önlüğümü giydim damar yolu açıldı serum bitmek üzere az sonra alıcaklar bakalım yüreğim ağzımda bekliyorum 😊
YagizAsyaMom Eymenikoo ah o hastaları yokmu bizim doktorun 🤦♀️🤦♀️ nasıl heyecanlısıındır kıyamam sana gerçi doğumun bitmiştir bu saate ama İnşallah kolay ve güzel geçmiştir doktorumuz dan yana şüphem hiç yok sende hemencik atlat inşallah ayağa kalk hemen 😍💜
Eymenikoo Dilekkkk Canım hazırlandım bekliyorum doktorumun çağırmasını biraz daha erken olucaktı ama hastası çokmuş bu saati buldu 😊
Pamugumgeliyor Eymenikoo ayyy rabbim yardimcin olsun allah kolay digum nasip etsin, cikinca dogumdan mesaj yaz ama cok merak ediyorum nasil gecicek 🙈
Cagla87 Gözün aydın. Şimdi mis kokulun yanındadır. Umarım rahat bir doğum olmuştur. Hikayeni bekliyoruz 🤗
Bilge35 Eymenikoo bende carsamba 😥😥 hem heyecan hem korku var 😰 epidural istiyorum ama ?? Siz nasıl karar verdiniz
Deletedmom431 Yaaa Rabbim herkese kolaylıkla Doğum yapmayı nasip etsin 🙏 Benim daha var ama düşündükçe korkuyorum . Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayi
deletedmom734 Dilekkkk dileeek.... benim kızdada sarılıktan şüpheleniyorum ben emmediği için sağıp veriyorum sütümü yarın yada perşembe sağlık ocağına gideceğiz sen nerde öğrendin ne dediler ne yapacaklar tedavisi adına