Eymenikoo Yarın tam 39 haftalık oluyoruz..Epidural sezeryan olucam korkuyorum.Ama bi tarafım da çok mutlu 😍 Tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum 🌼🌻🏵
Ozlmmm Eymenikoo Rabbim yardımcın olsun, arkadaşlardan bildiğim kadarıyla nescafe iç başın ağrımasın. Ayağa kalkarken yere bakma düz karşıya bak. Bi de doğum esnasında başını sağa sola çevirme. Diyorlardı başka da bir şey bilmiyorum 😃😃
Havva9378 Eymenikoo simdiden gecmis olshn saglikla kucaginiza alin inslh. Bende aah nasip ederse sali gunu epidural sezeryan olacagim. Kendinize gelince bilgilendiririmisiniz benide 🤗
Eymenikoo Ozlmmm Hepsi aklımda bende burda öğrendim bu tavsiyeleri umarım işe yarar teşekkür ederim 😊
Eymenikoo Havva9378 Amin ikimizinde inş 🙏 Tabiki hikayemi yazarken sizide etiketlemeye çalışırım elimden geldiğince 😊 ( Saatler kaldı aşırı heyecanlıyım )
Mvicik İlk ayağa kalkma yürüme çok önemli dikkat et sakın korkma bide ameliyattan sonra hemen emzir hiç vazgeçmeden sütün gelsin
Mrry Eymenikoo ne güzel sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi allah size bağışlasın benimde bildiğim doğumdan sonra ağrılara kahve ve bitter çikolatayla geliyo yapılan ilacın ekstra bi ağrısı oluyomuş ona iyi geliyomuş yani🍃
Eymenikoo YagizAsyaMom Önlüğümü giydim damar yolu açıldı serum bitmek üzere az sonra alıcaklar bakalım yüreğim ağzımda bekliyorum 😊
Eymenikoo Dilekkkk Canım hazırlandım bekliyorum doktorumun çağırmasını biraz daha erken olucaktı ama hastası çokmuş bu saati buldu 😊
YagizAsyaMom Dilekkkk bekliyorum hala ya 35+2 oldum çarşamba muaynem var normal yapamam gibi konuşucam Fatih bey le harbi iri benim oğlan 🤣🤣 sen napıyosun kızın nasıl 😍