3 ultrason Aok karşılıyor, sonrasında sınırsız ultrason için bir defaya mahsus 80 Euro ödedik ve buradaki 3 tanidikta aynı ücreti ödedi. Ben 29. Haftadayim 80 Euro ödedikten sonra asla başka ücret ödenmiyor. Hatta ben 39 yaşındayım beni detaylı ultrason için Universitätsklinikum a yönlendirdi doktorum orada ki ultrasona 2 saat bakan bir profesördü. Tr’de asla bir profesör bukadar ilgilenmedi şok oldum. Sonraki bir bilgi daha ekleyeyim yaşım ileri diye hem tr de Nipt fetal dn yaptırdım hemde burada yaptırdım tr de 350 dolar ödedim bu yaz. Buraya dönünce de burdada doktor amniyon sıvı önerdi onu kabul etmeyip yeniden Nipt testini sordum ve yaptılar ücret ödemedim ileri yaş olduğum için! Sadece cinsiyetini öğrenmek istermisin diye sordu hemşire o 20 Euro dedi evet tabiki de dedim 20 Euro ya oğlumun cinsiyetini netleştirmiş oldum. Ben Stuttgart ulm de yaşıyorum. Her eyalet farklimi bilemem ama Aok ofisine gidip bu sınırsız ultrason 80 Euro seçeneğini öğrenin ve doktor sekreterine ödeyin sınırsız bakılsın bence. Sevgiler🙋🏻♀️