Yokk Aytenorhn daha dün oldum muayne sancm basldı dha 30+4 hftalk bir cm acklık var dedi sermlar iğnelr durdurdu sancıları smdlk🙏
Happinessoon Deletedmom434 merhaba ben tanıtım yapmak yasak yazdığınız anneyim engel geldiği için yazamadım size yani şimdi ben burda hadi takipleşelim yazabilirim doğru mu anladım çünkü öyle yazan bir sürü insan gördüm ?
Deletedmom434 Happinessoon instagramdan takipleşebilirsiniz,fakat forum kurallarına göre dediğim gibi sayfanızın tanıtımını yapmak yasak. Yanlış anlamayın sadece size özel değil böyle postlar gördükçe kurallar gereği müdahale ediyoruz
Ygtzynp kardeleng internetten bebeğin dönmesi için inşikak suresi 21.ayet abdestli okunur ardından tilavet secdesi yapılır deniyordu dogum başlasa bile bebek dönermiş Allahın izniyle.youtube da detayı vardı bi dene bakalım zararı olcak bişey degl.ben 32de yaptım döndü çok şükür
kardeleng Ygtzynp onu başka bir arkadaş daha söylemişti yapıyım demiştim unutmuştum iyiki haturlattın canım hemen bakıyım aklımdayken.Çok çok çok teşekkür ederim.❤️
kardeleng Ygtzynp canım bana yaz demiştin bugün muayeneye gittim bizim oğlan yine dönmemiş nasip değilmiş artık pazartesi yatışım yapılacak o zamana kadar yine yapacağım ama bakalım artık çok da ümitlenmek istemiyorum.
Cicekk Deletedmom434 bana dokyorum jel sürmeden direk parmağını soktu aklim çıktı bayilcaktim nitekimde de muayene edemedi
Cicekk behrem bir tek benim galiba doktoru tekmeleyecektim nerdeyse istemiyorum yapmayın dedim elini bi çekti 5 parmağı bi aradaydı yarın sorucam ama doktoruma siz kac parmakla muayene ediyosunuz diye🤔🙈
behrem Cicekk oturma pozisyonundan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. tamamen bacaklarınızın yukarıda olması, sırtınızın da tam yatıyor olması gerek ve tabii en önemlisi rahat olmak lazım