Sedefkitir12- ultrasonda hersey yolundays hic korkma kuzum sonucta bebege canli sekilde gouruyosun orda. Bende suan 9 haftalik hamileyim bende yaptirmayi dusunmuyorum bile he yaltirirsam bi ikili testi bide dortlu testi yaparim ama doltorum yaotir bi gorelim derse o ayri bakalim hayirlsii insallah

Sedefkitir12- ya mantiken baktigimizda bebek ne zaman tamamen bebek yani insan görünümüne sahip oluyo 3. Ay sonunda yani 12. Haftada. Mesela ben suan 9 haftalik gebeyim bebegin resmini atsam boynu kalim duruyo daha benek görünümüne gelmedigi halde. Bence tam olarak bebek görünümünü almadan once test yapildigi icin deger yuksek cikiyo diger tarama testlerinde nedense bu hastalik olabilir diye sonuc cikmiyo mesela. Cunku o testlerde tamamen bebek görünümünü aliyo bebek yani ben mantik olarak duruma baktigimda boyle ama tip da da isin aslı boyle mi bilinmez belki bu tedt iki hafta sonra ne bil 1 hafta sonra yapsalar belki sonuc normal cikicak bilemeyiz cunku o 1 hafta icinde benek kendi görünümüne sahip olucak zaten yani ne bilim mantikken aslinda boyle düşünüyorum gercekte nasil bilinmez maalesef ama bence 3 lu tedti yapma istersen 4 luyu yaparsin ben ikiliyi ve dortluyu yaparim belki diye dusunuyorum doktoruma sorucam tabiki bi yapalim gorelim derse yaparim

Sedefkitir12- bende hepsinni yaltirmayi düşünmüyorum ikiliyi yatpiririm belki o da doktorum bi yapip gorelim bakalim derse o sekilde yaparim. Yani sonuçlar farkli ciksada hic bisey degismicek ki o yuzden ne gerek var. Cocuk yine benim çocuğum bisey degismicek🤲🏻☺️☺️

Ultrasonda da yüksek dedi doktor

11-11 aminiosentez yerine nift testi yaptirabilirsiniz kandan bakılıyor 1 hafta 10 günde sonuç çıkıyor