Ruru4116 OznurCaglar41 asla Eray çalışkan gitmezdim. Hem. Çok. Pahalı hem.cok kırıcı rezil bir doktor. ASLA KİMSEYE TAVSİYE ETMEM. çocuğun olmaz senin diye beni kovalamisti. Şu an 7 aylık hamileyim. Konak hastanesinde Kazım. Beye gittim 2200 TL ödedim 1 buçuk saat bizimle. İlgilendi. Çok memnun kaldım
OznurCaglar41 Ruru4116 Bende birkaç kişiden duydum bu şekilde yaklaşımları varmış o yüzden çekindim açıkçası. Konağı da düşüneceğim teşekkür ederim 🙂
Firstmomfirstchild Tugba41 perinatolojiden randevu almak icin maalesef devlet takipli olmak lazimmis. Ben devlette dogurmak istemedigim icin verecegim o parayi
OznurCaglar41 Tugba41 Ben maalesef geç kaldım 20 haftalığım Şehir Hastanesi’nde randevu bulacağımı sanmıyorum o yüzden özellere bakmak istedim
gamizee_ Ben de eray beye gittim her şeye baktı sanırım, kırıcı konuşmuyor ama biraz soğuk biri bence. Hwr şeyi söyledi ama çok çok hızlıydı 7 buçuk dk sürmüş bizimkisi ama bir sıkıntı olmamasından da kaynaklanıyor olabilir çok şükür
Sultannbstrk Firstmomfirstchild evet memnunum zaten Öner beyin hastasıyım yarım saat falan sürdü sanırım 2. Gebeliğim ilkinde de orada yatmıştım detaylı tek tek anlatıyor ve de hepsi yazıp veriyor ☺️
Firstmomfirstchild Sultannbstrk ya kusura bakmayin cok soru sordum ama ben konak hastanesi takipliyim ama konak her gittigimde muayene ücretini artiriyor suan 1150 tl olmus. 750 tl idi 8lk gittigimde maasimiz artmiyor ama konak muayeneyi artiriyor. Belki doktor degistiririm diye de farkli bir hastanede detayli6a girmek istiyorum
Sultannbstrk Firstmomfirstchild sezaryen oldum kızımın solunumdan sıkıntı oluştu tansiyonum çıkmıştı acil alındım
Sultannbstrk Firstmomfirstchild haklısın ama her yerde maalesef fiyat artışı var 2 aydır sabit muayene 745 tl olması lazımdı hepimiz bütçelerimize göre hareket etmeye çalışıyoruz konakta hangi doktora takiplisiniz
Firstmomfirstchild Sultannbstrk erkan türköze takipliyim Konakta doğum ücretide pahali 15 bin normal benim dogum ocakta ocaga kadar kac zam görecek. Aslinda ödeme gücüm var ama iki doktor iyiyken daha makul olana giderim. Cünkü arada baya fark var :)