OznurCaglar41 Merhabalar, yakın zamanda Kocaeli’de ayrıntılı ultrasona giden var mı ? Nereyi tavsiye edersiniz ve ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim ?
Sultannbstrk OznurCaglar41 aktif hastanesinde Öner beye yaptırdım tek gebelik 1500 benim ikiz gebelik 3 bin verdik
Tugba41 OznurCaglar41 ben Kocaeli şehir hastanesine randevu aldım 23 ekimde randevum hiç ücret ödemedim ne gerek var birsuru para vermeye yapıyor devlet hastaneleri
hunilimom OznurCaglar41 ben geçen sene özel aktif Kocaeli de öner bey var ona gitmiştim fiyat hakkında bilgim yok zamlanmistir bin TL diye duydum
OznurCaglar41 Kiray54 O doktor hakkında kararsız kaldım. Yaklaşımının güzel olduğunu söyleyen de var kötü olduğunu söyleyen de 🤷♀️
Ruru4116 OznurCaglar41 asla Eray çalışkan gitmezdim. Hem. Çok. Pahalı hem.cok kırıcı rezil bir doktor. ASLA KİMSEYE TAVSİYE ETMEM. çocuğun olmaz senin diye beni kovalamisti. Şu an 7 aylık hamileyim. Konak hastanesinde Kazım. Beye gittim 2200 TL ödedim 1 buçuk saat bizimle. İlgilendi. Çok memnun kaldım
Zynp_ese55 Bende Kocaeli’de oturuyorum ama burdaki ücretler çok geldiğinden İstanbulda haseki hastanesinde yaptırdık. Gayet iyiydi
Aybarssmom__ Ben de wm medikal parkta yaptırdım sebiha hocaya 2.500 tl ödedim hoca iyiydi de cihaz iyi değildi
Firstmomfirstchild Sultannbstrk peki memnun kaldiniz mi ne zaman yaptirdiniz ne kadar süre icinde baktı :)
Sultannbstrk Firstmomfirstchild evet memnunum zaten Öner beyin hastasıyım yarım saat falan sürdü sanırım 2. Gebeliğim ilkinde de orada yatmıştım detaylı tek tek anlatıyor ve de hepsi yazıp veriyor ☺️
Firstmomfirstchild Tugba41 perinatolojiden randevu almak icin maalesef devlet takipli olmak lazimmis. Ben devlette dogurmak istemedigim icin verecegim o parayi
OznurCaglar41 Tugba41 Ben maalesef geç kaldım 20 haftalığım Şehir Hastanesi’nde randevu bulacağımı sanmıyorum o yüzden özellere bakmak istedim
aybukekurt55 Tugba41 nasıl randevu aldınız acaba birde ne kadar süre baktı acaba ilgililer miydi bende şehir hastanesinden almayı düşünüyorum da