Firstmomfirstchild Sultannbstrk evet erkan bey hem iyi hem komik rahatlatiyor insani ama maalesef konaak aşırııı phaaaliiiii 🤣🤣 bende detayli icin öner beyden randevu aldım. 2 bin civari konaka veremezdim cok para yedi konak benden zaten hahaha
cutecik OznurCaglar41 aktif kocaeli hastanesi öner bey takipliyim kendisi yapıyor detaylıyıda fiyatı 1,500₺ 23 ekimde randevum var kesinlikle kendisinide çok öneririm harika bir dooktor🩵
Firstmomfirstchild OznurCaglar41 haha bende senin postun sayesinde öner beyden randevu aldım. 🤣 adam bu post sayesinde ünlendi hahah
Sultannbstrk Firstmomfirstchild aslında Erkan bey detaylı önermiyor yani şöyle onun kullandığı makine zaten detaylı gösteriyor her şeyi tek tek söylüyor resimler falan bile renkli bizim öyle değil 😄
Firstmomfirstchild OznurCaglar41 bencede 🤣🤣 bende post acmıstım ama hic yorum gelmedi. En azindan senin sayende secebildim. Bir de ben 22+3 üm artık detayli randevusu almam gerekiyordu pazartesi allahin izniyle öner beye randevumuz olustu 😇👶🥰
aybukekurt55 Tugba41 nasıl randevu aldınız acaba birde ne kadar süre baktı acaba ilgililer miydi bende şehir hastanesinden almayı düşünüyorum da
Firstmomfirstchild Sultannbstrk ya ben en son bu hafta pazartesi gittim. Detayli yaptir dedi. Nerede yaptirdigin önemli değil dedi. Evet renkli fotograf her gidisimizde veriyor :) ama hani kalbinde delik var mi yok mu ona bakiyorlar bakarlar dedi yaptir dedi. Gel bizde yaptir demedi kendi bir kazanci yok bundnan zaten olsa bana yaptir derdi ama nerede ysptirmak istiyorsan yaptir dedi 🤣 2 li testte ben istemiyordum zaten önermiyorum dedi önermedigi seyi söylüyor
Sultannbstrk Firstmomfirstchild kardeşim onda doğurdu ve asla gitmene gerek yok dedi benim cihazım görüyor diye zaten kendisi extra yapmıyor orada kazım bey yapıyor evet ikili testi benim doktorum da önermiyor yani bir risk gözükmüyorsa ne diyim o zaman araştır tabi ki Öner bey güzel bakıyor tavsiye ederim ☺️☺️
Firstmomfirstchild Sultannbstrk yaa su an kararsiz kaldim detayliya gitmekle gitmemek arasinda. Ama erkan bey hep 5-10 dk muayene ediyor yani detaylida biraz daha uzun sürüp bakmazlar mi? Sonucta 5-10 dk boyu kilosu kalp atisina felan bakiliyor
Sultannbstrk Firstmomfirstchild evet doğru bakıyorlar uzun uzun o zaman içiniz rahat etsin bence yaptırın ☺️
Elagl Ben sevil baş olması lazim ona gittim ama memnuniyet kalmadım ilgisinden vs fiyati uygundu diğer yerlere göre 1500tl vermiştim, ama randevu bulsaydım medicalde sebiha hanım varmış o çok iyi kimden duyduysam ona giderdim fiyati fazla ama değer