Kahveseverny çok ama çok teşekkür ederim. Çok aydınlatıcı oldu benim için. Burun pompasi da eklemeliyim degilmi bu arada
Doğum çantası listesi hazırladım bakmak isteyen
Kızlar tekerlekli valiz mi ? Yoksa bebeğe bebek çantası anneye büyük valiz tipli çantamı?
Zaten bebeğin eşyalarını hurclara koyucam tek bi tekerlekli valiz işimi görür sanırım degilmi
AyiPeddington olsun sende kullanarak tecrübe etmis olursun ben bu dogumda kendimi ona gore hazirlicam 😀
AyiPeddington bizim hastaneler də bebek için elbise içəriyə birakmiyolar kendileri giydiriyo yalnız kəndimiz için goturuyoruz . Bende bilmiyodum dun öyrəndim daha şok oldum nasil yani dedim öyle dedilər olmaz kendileri giydiriyo lrda
Esra_Omer_21 degilmi canım aynen öyle. Kullanmadığımız geri gelsin sırtımızda mı taşıyacaz sanki
_Abdullayeva5_ ama sadece giyim goturmuyorsunuzdur degilmi kuzum. Azerbaycandasin sanırım. Yine bebek için battaniye emzik pişik kremi falan koymak gerekir yinede
AyiPeddington o kadarini bilmiyorum ben benim dogumuma daha var öyrənirim belki😂 bəli Azərbaycanliyam burda yaşayıram
AyiPeddington soğan sarımsak emmeyi bıraktırmak tiksindirmek için kullanıyoruz biz
AyiPeddington aynen öyle😂😂😂
Elfve emzirirken siliyorsun kuzum. Valla deneyin pismn olmazsiniz
- Düzenlendi
AyiPeddington Peçete rulo havlu hastanede de oluyo aslında. Ben de çok çok götürdüm ama inanın sezaryenli halimle saç baş makyaj ugrasamadim 😄
Soganı neden yazdınız ki gercektn işe yarıyo mu
Benim listemle aynı olmuş . Eksik olmasından da fazla olup geri getirmek daha kolay. Benim tavsiyem kilot ve atlet bi kaç tane daha ekleyebilirsin. Kanama ve ter olabilir bulaşabilir diye ben biraz daha fazla aldım. Hastanenin çarşaflarını kullanmak istemediğim için nevresim ve kendim için ince battaniye de ekledim ☺️
balkizim_06 off olmazsa olmazim. Bir kere sür yeter inanılmaz faydalı
AyiPeddington önce sezeryan mı normal mi onu sorayım ona göre fikir vereyim 😂😂 bana göre aşırı fazla bi çanta kuzum.
KuzeyinAnnesi10 sezaryen çiçeğim.
AyiPeddington Bestlak damla ve havuç al yanına süt için çok iyi canım onun dışında eksik yok fazlası var 😂❣️
KuzeyinAnnesi10 sütü hızlı mı indiriyor 🤩
AyiPeddington evet kesinlikle tavsiye ediyorum havuç hele şuan bile her yediğimde göğüsüm taş gibi şişiyor uçları sarı sarı süt donuyor 😂 25 deyim düşün 26 olucam.