• Gebelik
  • Muayene ücreti 800 sizce fazla mı?

mihros97 aa niye karşılığını alamadınız, Yalova’da çok bir seçenek yok zaten diğer seçenek Atakent orasında zam yönünden asagi kalır yani yok 😢 bu arada ben bugün kontrole gittim filiz hanıma ve gebelik olduğu için indirimli ödedim normalde sigortam yok ama sigortalı ücreti ödedim

Busra1407 ben orhangazide oturuyorum canım, orhangazide de atakent bar ama yenidoğan ünitesi olmadığı için oraya hiç gitmedim, benimde başından beri riskli gebelik olmuşken donanımlı olsun dedik ama doktor ismini vermem pek uygun olmaz burda ama başlarda çok çok memnundum sonrasında ilaçlarımı karıştırmaya başladı, doğumun geldi 34. haftadayım daha bir kere bile ödemin var mı diye bile sormadı. henüz 8 kilo aldım bebek zaten 2300 kilo her gittiğimde çok kilo almışsın, sen çok aldığın için bebek kilo almamış, biraz tombul bebek olsun vs. diye imalarda bulundu. başka doktorlara sorduğumuzda kilomunda bebeğin kilosununda çok normal olduğunu, zayıf olsada sorun olmayacağını söylediler. kilo konusunda üstünde çok büyük bir baskı kurup gereksiz strese soktu eşimde rahatsız oldu bu konudan. değiştirme kararı aldık

Busra1407 aynen bir kaç gündür ataştırıyoruz diğer hastanelerde de fiyatlar çok artmış, biz sadece uzmanlarda arttı sanıyorduk😀

Busra1407 iyi olmuş sizin açınızdan şuan kaçıncı haftadasınız?

1040 tl idi sanırsam medikalpark gebze ben dogum paketi almıştım 25.000 e suanki fiyatlara bakınca bayagı avantajlı oluyor dogumda sezeryan 16.000 dedi bi arkadas

Anneadayiii__ valla canım ne ile kıyas yapıyorsun ona bakar.. gelirine göre yorum yap, mesela bı kıyafete veya dışarda bı günde yemekte verdiğin paraya göre yap.. mesela ben eşim sigara içiyor ben hep sigaraya kiyaslarim sen 1500 TL sigaraya para veriyon ben bişe diyo muyum derim hastane parası hiç kalır yanında… çok sıkıntı olmuyorsa ve illa o doktora güveniyorum diyorsan gideceksin napicaksin.. şey duydum bir de bı ay devlete bı ay özele giden var o da bı taktik eğer düşünürsen..

Anneadayiii__ hangi sehir olduğu önemli tabi ben ankarada bu fiyatları veriyorum dr tanıdık ve eski doktorum

İstanbul Avrupa muane ücretim 580 ama eşimin işinden dolayı indirim oluyor 480 TL ödüyoruz normal doğum 10bin sezeryan 12

Muayene 790 😓 normal doğum 9 bin, sezeryan 12 bin

mihros97 haklısınız bu kadar baski fazla rahat hissetmiyorsanız değiştirmeniz en mantıklısı. Ben daha 6. Haftadayım. Çiftlikköy özel Aktif hastanesinde Tuğba hanım var kuzenimin eşi ona gitti memnun olduğunu söylüyordu bir bakın isterseniz