Elo__35 amin amiin iyi olacak inşAllah herşey☺️♥️
Siz kendinize iyi bakın beslenin iyice O, o zaman iyi♥️
Kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum
sukriyecengl İnşallah umarım besleniyordur bebeğim o iyi olsun biz anneler güçlüyüz bir şekilde atlatıyoruz 🙏🏻
Zeyd_Mom_22 Allah razı olsun 🙏🏻
Elo__35 cümlemizin☺️
Elo__35 çok zor tahmin edebiliyorum inşallah en kısa zamanda bu sikayetlerin azalır canlı enerjik bir hamile olursun inşallah sağlıkla da kucağına alırsın zamanı gelince
Ben 31. Haftadayim 1 hafta hastanede yattım enfeksiyondan hala hastayım antibiyotik kullanıyorum yoruldum seni çok iyi anlıyorum
- Düzenlendi
Elo__35 vallah bende bu hamileligimde zorlanıyorum 6 haftadan beri 12 oldum mide bulantısı kusma aşırı halsizlik vs.. mutsuz sınırlı gerginim.. Hele baş ağrısı. Ben folik asit ve kan ilaci hariç hiç bi ilaç kullanmadım. Zarar olmasın diye. Naneli şeker sakız falan anca hafifletiyor zaten gece uyumuyorum bile..
Elo__35 hayır 36 haftalık doğmasına rağmen 3400 kg 51 cm doğdu uzun boylu bi bebiş. Bide hep öyle gitmez korkma 4. Aydan sonrs geçedebilir benim geçmedi ama ilk aylardaki kadarda süründürmedi 5 gidiyosam acile 2 gittim yani merak etme ilaç kullan kilo veriyosan doktorundan zofer iste başka bulantı hapları işe yaramaz. Biraz pahalı ama değiyor gerçekten bulsntıyı tek hafifleten ilaç