Kızlar beni bilen biliyor gerçekten çok zor hamilelik geçiriyorum 5. Haftada başlayan mide bulantısı ve 6. Haftada hastahaneye yatırıldım 4 gün kaldım serumla beslediler şuan 15+2 yim hem bir haftadan fazla grip oldum hemde her ay sürekli acillik oluyorum bulantı kusma yüzünden ilaç kullanıyorum ama çare yok. artık çok mutsuz hissediyorum kendimi sanki öncem yokmuş gibi sürekli kusuyormuşum gibi başım kalkmıyor çok halsizim 😞

Elo__35 bunların geçici olduğunu bil annelik kolay değil yatman gerekiyorsa yat moral olsun diye bir iki zıbın bişey al onun hayalini kur güzel düşün hiç bebek sahibi olamayan insanlar var canm

Elo__35 Rabbim yardıncınız olsun.Rabbim kolaylık versin amin.
      Hamilelikte normal olarak anneler daha fazla hassaslaşıyor.
      Ve bu sizi daha fazla etkilemiş her açıdan.
      Güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun♥️inanıyorum ki sizin için güzel olucak herşey. yüreğinizi ferah tutun🌷 kendinizi mutlu etdirecek güzel anılarınızı düşünün. Dahada
      kötüya bağlamayın.biliyorum zor ama yapmalısınız.. çünkü bu daha fazla kötü etkiliyor bebeğiniz hissediyor. Bu kadar hastalanmağınıza rağmen doktorunuz birşey söylemiyor mu? Neden böyle olur nedenu nedir?

Slc çok şükür varlığına ben bünye olarak düştüm beni korkutan onun beslenmemesi ona birşey olması ağrı kesici veriyor doktorlar ilaç yüklemesi olmasın diye içmiyorum bile ve gerçekten çevremdeki herkes bir doğruda rahatla diyorlar doktorum şuanda bana vitaminde takviye yapmıyor daha çok miğden bulanır diyor iyice çöktü bağışıklık sistemim

• Slc bunu yanıtladı.

Elo__35 sakin ol canım hepsi geçecek doğurunca bende 9 ay hastanelerde yattım kusmaktan hergünüm ağlamakta geçti ama şuan yanımda minik bi kirpiiii var ve sağlığıma kavuştum hiç yaşamamış gibiyim o günleri birazcık sabır

Zeyd_Mom_22 doktorum bünyemin zayıf olduğunu söylüyor şuanda vitamin de uygulamıyor daha çok miğdem bulanır diye sadece bulantı hapı içmem de beni baya sarstı sanırım yürüyecek hali kendimde zor buluyorum bana tek iyi gelen şey bebeğimin varlığını hissetmek

Zehross03 peki gelişimi konusunda bir sorun yaşadınız mı bebek besleniyor değil mi ben biraz korkuyorum çok kilo verdim

Elo__35 sizde bebeğinize.. onun varlığına tutunun. ve bunu düşünün
                O doğacak ve bu günleri size unutturacak
                Mışıl mışıl yanınızda uyuyacak sizde onu izleyeceksiniz ve bu yaşadıklarınızı hayal mayal hatırlayacaksınız🥹❤️

Elo__35 Benimde 12. ve 16. haftalar çok ağır geçmişti çok zorlanmıştım. Hiçbir şey yiyemiyor içemiyordum. Sanki o günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu. Yüzüm gözüm bembeyaz olmuştu, ruh gibi dolanıyordum etrafta. Eşim en son benim bile içim acıyor artık demişti. Ama şu an 29+5 günlük olduk tekmeleri, hareketleri o kadar tatlı ve güzel geliyor ki çektiğin her acıya değer. Sende biraz sabretmelisin çünkü çok güzel günler gelecek 😊

Elo__35 amin amiin iyi olacak inşAllah herşey☺️♥️
                    Siz kendinize iyi bakın beslenin iyice O, o zaman iyi♥️

sukriyecengl İnşallah umarım besleniyordur bebeğim o iyi olsun biz anneler güçlüyüz bir şekilde atlatıyoruz 🙏🏻

Elo__35 Geçecek Elo bu da geçecek. Bak buralarda kimimiz yorgun, kimimiz kusmaktan artık yemek yiyemiyor kimi de benim gibi bebişi büyüdükçe bel fıtığı ağrısı bedenine ruhuna saplanan annelerle dolu ama geçecek🫶 Çok ama çok sevdiğin şeylerle uğraşmaya çalış. Biraz olsun iyi geliyor.

Elo__35 canım bende 22.haftadayim bulantı vs yaşamadım bas ağrılarım çok oldu çok tembellestim biraz iş yapsam halsizlesiyorum böyle kalicam diye korku sarıyor sürekli gergin ve mutsuz hissediyorum kolay değil evet ama güzel günler bizi bekliyor bende kendimi bu şekilde teselli ediyorum

Elo__35 daha küçük o bir sekilde alıyor senden saçından dişinden trnagndan onun için endişe etme o aç kalmaz stres yapma 🤍

Slc çok teşekkür ederim 🙏🏻

• Slc bunu beğendi.