Denizinci N-23 riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsunuz normal bir kadın doğum uzmanına mı? Ben kendi Doktorumu bırakıp riskli gebelik uzmanı ile devam ediyorum . Konuya çok daha hakim ve çok rahatlattı beni. Doktorun da çok etkisi var. Moralinizi yüksek tutun.
N-23 Denizinci normal kadın doğum uzmanı canım 32 kadar çıkmazsa üniye dedi ama artık çıkacağı yok üniye gıdecem, ağla ağla eve geldim zaten çok zor bir durum psikolojim bitik tamamen
Gizemd-01 Denizinci ben de plasenta previa kısmi kapatıyor rahmi. Kadın Doğum doktoruna gidiyorum. Şuan 13+3 üz ve doktorum o kadar rahat biri ki şok oluyorum. Kontrole gittim aklım fikrim plasentada ama o asla bahsetmedi bile . Baktım ses yok hocam ya dedim plasenta ne alemde bana o lazım dedim. Daha iyi daha iyi dedi geçiştirdi ya direk ikili test yaptı anlattı falan asla plasentadan bahsetmiyor kafayı yicem
Denizinci N-23 yok yok hiç moralinizi bozmayın. Artık teknoloji de tıp da çok gelişti . Her şeyin bir çözümü var. En kötüsenaryoları okumamam gerektiğini söyledi bana doktorum bende artık hiç bakmıyorum vardır bunda da bir hayır diyorum ne yapalım
N-23 Anneoluyorummm1 banada ddi 32-31 haftada belki olabilir allah korusun diye , beynim durmuş vallahi
Anneoluyorummm1 N-23 ben 20. Haftadan beri biliyordum doktorum ilişki hariç yasak koymadı ağır işlere dikkat dedi sadece. Kanama olmasını engelleyemeyiz zaten demişti. Kendini strese sokma demişti Kanama olduktan sonra tam istirahat verdi☺
N-23 ebru23 bi lokma bile yiyemiyorum üzüntüden ilaçlar için zorla yiyom midemde çok yanıyor kafam o kadar dagıldı bi şurup yaz diyemedim
Anneoluyorummm1 N-23 son dakikaya kadar rahim alınacak gibi duruyor dendi bana bu arada ama şükür kanamam dahi olmadan atlattım kendinizi strese sokmayın her şey olacağına variyor
Haticeeee34 N-23 ben 30 haftaligim dun gttim daha belli deil dedi yapisik olup olmamasi dogumda belli olur dedi sizinki nasil anlasildi ya
N-23 Haticeeee34 buda yeni verdi, inşallah herşey güzel olur valla artık delirdim ben allah sizi delirtmesin , midem aşırı yanıyor onu bile korkudan diyemedim unuttum , sizin haftanız da benden önde galiba doğumm hikayenizi bekliyom güzel haberlerle 🤲
N-23 Gizemd-01 canım haftan çok erken belki o yüzden demiyor, misal Benimkide hâlâ 32 yi bekliyor, bide dediğim gibi senin kısmi kapatıyor hani şamsın çok yüksek o yüzden belki oda seni endişeye koymak ıstemıyo olabilir
Denizinci Gizemd-01 başka bir riskli gebelik uzmanından destek alın bence. Çünkü bilen doktorun anlatması ve yönlendirmesi farklı oluyor
Denizinci N-23 ben 35 haftalıkken muayeneye gittim geçen hafta yani yukarıda görünüyor dedi. Yani geç haftalara kadar marjinalde eğer çıkma şansı var. 37 de vajinal muayene sonrası doğum şekline karar vereceğiz .