Gizemd-01 canım ben bahsetsem ne diyim ki sana o zaman şöyle anlatayım..ben ilk 18. Haftada gittim Plesenta rahim agzında dedi 20. Haftaya kadar çıkmazsa riskli dedi,sonra ben o doktora inanmadım bildiğimiz bir dr vardı ona gittim oda evet Plesenta aşagıda ama yukarı çıkar dedi beni konuşmasıyla rahatlattı o zamanlar bende lekede oluyordu ama enfeksiyon var dedi ilaç verdi geçti, sonra eve geldim önce Google den baktım, orda bide kadınlar klübü var senelerin yorumlsrı onlarıda bi güzel okudum kendime canlı bomba ettim, 20. Haft gittim yine çıkmadı, 22 de ünide detaylıya girdim alttan da muayene etti, bu kez Plesenta previa totalis raporuma yazdılar ben işte o an yıkıldım orda hüngür hüngür ağladım, sonra kendi özel doktoruma geldim 25. Te yine çıkmadı, ve en son bugün gittim bu kezde çıkmadı ve bir parmak yapışmış dedi 20 gün sonra gel yine ddi, çıkmazsa üniye dedi,progestan verdi bide enfeksiyon var kanda ve idrarda, bebekte msj atsın geliş dedi, işte benim hikayem bu canım bende daha beklemece bir kezde üniye gidicem Rabbim hepimize şifa versin inşallah🤲