Sevdayilan Ceren46 genelde. Kızlar ya arkası dönük yada kolay kolay göstermezler yinede Allah bilir hayırlı evlat nasip etsin size
Ceren46 Sevdayilan Doktor 14. Hafta çıkıntısı var erkeğe benziyo dedi. 16. Hafta sadece bian bacaklarını actı doktor kıza benziyo ama emin değilim bian açtı kapadı dedi
Asibel Bebekkkk cuma 16+1 oluyorum tekrar gidicem bakalım kız mı erkek mi cjcbfjffndn kaç haftalıkken dedi size 😂
Bebekkkk Asibel 13 haftalıkken dedi bende cuma gidicem 17+3 oluyorum bakalım hayırlısı sağlıklısı olsun yeter 🥹
Asibel Bebekkkk gittim bugün ben ama asla göstermedi djdjdjd eee ben boşuna kız hissediyorum demiyorum 😂
nunusmom Melek__55 kızımı 17 haftada öğrenmiştim şimdi 13 haftakık gebeyüm öğrenemedik bir kere de erken öğrenelim ayol ne olacak sanki 😂😂😂
Mom__041 Melek__55 dayanamadım mecbur bir aydan öncede ultrason girmek istemedim zararlı sonuçta o yüzden direndim 🥰
nunusmom Melek__55 😂 bnde devlette takipliyim 2 hafta sonrasına randevum var bakalım o zmna 15 haftalık oluyor bir zahmet belli olsun yahu 😂
Eymenmomm Melek__55 14+5 hamileyim bu hafta oğlum olucağıni öğrendim özel hep kıza benziyor demişti bu hafta devlet kesin erkek dedi birazdan özele randevum var bakalım bir supriz olmazsa 😅
Bircanm Melek__55 cinsiyeti öğrenemedik sabah gittim kordonu bacak arasında dedi doktor göstermedi sıpa 20. Haftada detaylı var onu beklicez artık 😊🥰
Bircanm Melek__55 inşallah öğrenirsiniz cidden çok sinir bozucu öğrenememek benimkide 20. Haftaya kaldı mecburen
Sinemgndg Melek__55 12 haftalıkken öğrendik erkek olduğunu bayada belli oluyordu 🤭 16+6 haftalığım şuan 4 hafta sonra gideceğim kontrole o zamanda detaylı ultrason olacak inşallah