FatSon9993 Melek__55 bizde 16+0 ama hala cinsiyet öğrenemedik haftalar geçsin ki 19u hafta gelsin ki bizde kontrole gidelim ögranelim sabırsızlıkla bekliyoruz 🥺🥺
Melek__55 FatSon9993 daha çok var benim bir hafta sonra kontrolüm var ya göstermezse bir ay daha nasl beklerim😤hemen alışverişe başlamak istiyorum
cennetb Melek__55 Evet ben 12 haftada devlete gittim bi doktor kız gibi dedi yanında ki söylemek istemediği için net gözükmüyor dedi sonra söyleriz dedi özele gittiğimde direk kız bebek dediler
FatSon9993 Melek__55 sende benim gibi bende istiyorum kıyafetleri alayım birşeylere yavaştan başlamak ama ne zaman ümitlensem olmuyor🥺🥺annem den isteyeceklerim var gelirken getirmesi için😃😃
Asibel Bebekkkk cuma 16+1 oluyorum tekrar gidicem bakalım kız mı erkek mi cjcbfjffndn kaç haftalıkken dedi size 😂
annneoluyorummm Melek__55 Bizde bugün tam 16 haftalık olduk çok şükür. 12 haftalıkken gitmiştim göstermedi. Bu önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğim bakalım gösterir umarım 🥰
Miracleee Melek__55 benimki çok net 11. Haftadan beri her gittiğim doktor erkek dedi. Şimdi 16+4 olduk. Perşembe randevumuz var bakalım. İnşallah değişmez artık. Çünkü oğlumla çok iyi anlaştık biz ☺️
Sevdayilan Genelde erkek bebekler hemen kendini belli eder. Kız bebekler kendilerini kolay kolay göstermezler arkası dönük olur