Zeynepseyma Sinemgndg herkes öyle diyor bende şuan 16. Haftama giriyorum salı günü kontrolüm var ben hep kız hissediyorum
Bircanm Melek__55 inşallah öğrenirsiniz cidden çok sinir bozucu öğrenememek benimkide 20. Haftaya kaldı mecburen
Melek__55 Bircanm kızım hemen 13 haftada göstermişti kendini ama bu sfer doktor söylemedi erken dedi haftaya 17 haftalık olcm ozmn randevum öğrenczz inşallah 😂
DENIZ_55 Melek__55 bizde 17 haftaligiz dün muanem vardi doktor net demedi bisey öbür aya kaldı artık pek utangaç çıktı bizim yaramaz
Melek__55 Bebisbg34 Burcuilker1 😂😂😂bu post sadece erkek bebislerle dolu çok.merak etim benimki ne acaba
Burcuilker1 Melek__55 ahahaha hayırlısı olsun sağlıklı olsunalr da ama madem erkek dolu sende katıl aramıza inşallah 😅😅💙
Melek__55 Burcuilker1 😁haftaya randevum var baklm bir kızım var bide oglum olsa yeter tabi öncelikle sağlıklı olsun da yavrum😘
Asibel Bebekkkk gittim bugün ben ama asla göstermedi djdjdjd eee ben boşuna kız hissediyorum demiyorum 😂
cennetb Asibel valla benimki 12 haftada gösterdi banada kız göstermez diyodu ondan 4 tame farklı doktora gittim hepsine de bilmiyorum dedim hepsi de kız dedi