Melek__55 Biz çok heyecanlyz 🤣ayın onunda randevumuz var inşallah öğreniriz ozmn sizler öğrendiniz mi kaçıncı haftada
Bircanm Melek__55 bugün 15 haftalık olduk salı günü randevum var iple çekiyorum o günü inşallah gösterir 😅
Delidolu Melek__55 En son 13 HaftalikkeN Kıza Benziyo dedi tam Emin Olamadı 16 Haftalıkken Gittiğimde KapaLiydi BakaLim Artık 😃
Mom__041 16 da gittim hiçbir şekilde göremedik tahminde yok salı gidicem 20 haftalık oluyorum nasipse inşallah o gün ögrenirim🤩
Bircanm Melek__55 cinsiyeti öğrenemedik sabah gittim kordonu bacak arasında dedi doktor göstermedi sıpa 20. Haftada detaylı var onu beklicez artık 😊🥰
Mom__041 Melek__55 dayanamadım mecbur bir aydan öncede ultrason girmek istemedim zararlı sonuçta o yüzden direndim 🥰
asel_asl Melek__55 ben 14 haftalıkken öğrendim şuan 16 haftalığız ay sonunda detaylı ultrason var sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Gamizzzz Bende 15. Haftamda erkek olduğunu öğrendim suan 21 haftalığız ayrıntılı ultrason bekliyorum 💙
Burcuilker1 Melek__55 13.haftamda öğrendik erkek💙 pazartesi tekrar kontrol var inşallah halen erkektir kıyafet aldım bide 🤣🤣
Wera Melek__55 12de kesin erkek dedi 16dada başka özel hastane yine kesin erkek dedi aynsonundetaylı var ama kesin gibi bizimkinin bacakları hep açık