Asel25 2021 Pandemi zmanaı ben dogum yaptım cok memnun kaldım herşeyden. Şuan 2.ye hamielyim 31.haftalık yine burada düşünüyorum inşallah yine memnun kalırım 🤭

gulcanak02_ bencede kuzum en iyisi bi değerlendir mutlaka medicine hastanesi hep böyle inanılmaz pahalıydı gerek var mı o kadar para vermeye tartışılır🫠 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh gidersen memnun kalırsın 🌹

Sumeyyeyldz yok benimki operatör doktor ama birde doğum gece olursa kendi doktorunuzu isterseniz ayrı bir ücret de istiyorlar mı

Nurdixx yani bu kadar fiyat farkı olduğunu bilmiyordum sizce hangisi daha iyi hastanelerden ve doğumda gece kendi doktorunuzu isteyince ücret istiyorlar mı

Melonicka merhaba bende lokman hekimde doğum yapacağım ama böyle bi paket almadım benim doktorum dışarda ama doğumu orda yaptıracak siz o paketi ne kadara aldınız oda süsleme falan bende istiyorum sizin yorumunuzu görünce sormak istedim

Elahh14 ben paketi Mart ayında 18bin TL’ye aldım ancak fiyatlarına zam gelmiş olabilir.

Heidihat mrb doktorunuz kim muayene doğum fiyatları nedir benm evimede yakın orayıda düşünüyorum kararsızm

eftelyaa1603 muayene ücreti 400 en son sorduğumda doğum fiyatı 6binden başlıyordu tekrar sormak lazım zam gelmistir

htcktkym kendi doktorum doğumu gelmiyormuş galiba sorduğum öyle söyledi gece gelirsen kim varsa o yardımcı olur ben buradayken ancak olur dedi cuma günü planlamaya gideceğim detaylı bilgi alıp burdan yazarım isterseniz 6 yıl önce ablam Sefaköy medipolde doğum yaptı gece nöbette olan doktor başında bekledi sabah kendi doktoru gelene kadar doğurmuştu doktoru gelince kontrol etti ablam ve bebeği o kadar

Nurdixx tamamdır brn sormuştum gittiğim doktora hafta sonu veya gece olursa geliyor musunuz diye geliyorum ben dedi ve ayrı ücret ödüyor muyuz diye sorduğumda o eskidendi ulan öyle bişey yok demişti ama sekreterlere sormamıştım

Medicana Ataşehir dr burcu Yılmaz a randevu aldım . Daha biz miniciğiz ilk kontrolümüze gideceğiz inşallah 🙏 bu doktoru önerdikleri için gitmeyi düşündüm inşallah memnun kalırım . Sizde bu doktora yada hastaneye giden memnun kalan var mıııı ? 🌸🌸🌸