aselinannesi81 bu beni mutlu ettiii çünkü her doktor malesef ki içeri almıyo çok saçma bir durum ama malesef neyseki iyi oldu 🌸
Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
Sumeyyeyldz bu cuma doğum planlamasına gideceğim ilk doğumda bu fiyat üzerinden indirim olacağını ikinci doğumda da tercih etmem durumunda %20 indirim olacağını söylediler detaylı konuşacağız yasemin damla ve Sümeyye hanım güler yüzlü genelde onları tercih ediyorlar
Sumeyyeyldz bende senden sonraki muaynemde buraya gitmeyi düşünüyorum bende araştırdım iyi falan diyolar birde açıkçası doğum ücretleri kafama daha çok yattı ben yeni kontrole gittiğim için şuan gidemem 28+4 günlüğüm bende 31 haftamda falan giderim inşallah memnun kalırız🌸
Kukulikukuli12 merhaba bende orda düşünüyorum nasıl memnun kaldınız mı
Asel25 2021 Pandemi zmanaı ben dogum yaptım cok memnun kaldım herşeyden. Şuan 2.ye hamielyim 31.haftalık yine burada düşünüyorum inşallah yine memnun kalırım 🤭
gulcanak02_ bencede kuzum en iyisi bi değerlendir mutlaka medicine hastanesi hep böyle inanılmaz pahalıydı gerek var mı o kadar para vermeye tartışılır🫠 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh gidersen memnun kalırsın 🌹
Sumeyyeyldz yok benimki operatör doktor ama birde doğum gece olursa kendi doktorunuzu isterseniz ayrı bir ücret de istiyorlar mı
Elahh14 ben paketi Mart ayında 18bin TL’ye aldım ancak fiyatlarına zam gelmiş olabilir.
bebegimibuyutuyorum doktorunuzun ismi ne acaba ben doktor arayışındayım da şuan
Heidihat mrb doktorunuz kim muayene doğum fiyatları nedir benm evimede yakın orayıda düşünüyorum kararsızm
@Yildizyildiz9490 bayrampaşa baypark 😊
eftelyaa1603 muayene ücreti 400 en son sorduğumda doğum fiyatı 6binden başlıyordu tekrar sormak lazım zam gelmistir
eftelyaa1603 doktorumda Binnur hanım
Heidihat memnun musunuz doktorunuzdan bnde bi gideyim bakalım
htcktkym kendi doktorum doğumu gelmiyormuş galiba sorduğum öyle söyledi gece gelirsen kim varsa o yardımcı olur ben buradayken ancak olur dedi cuma günü planlamaya gideceğim detaylı bilgi alıp burdan yazarım isterseniz 6 yıl önce ablam Sefaköy medipolde doğum yaptı gece nöbette olan doktor başında bekledi sabah kendi doktoru gelene kadar doğurmuştu doktoru gelince kontrol etti ablam ve bebeği o kadar