Alif63 Supermassiveblackhole Ben dw artik doğsun istiyirum ve sıcak suyu dün denedim bakalım fayda edecek mi bide pazartesi ilişkiye de girecegiz bakalım fayda edecek mi
Alif63 Supermassiveblackhole aynı durumdayız bebeğin kafası aşağıda ama bebek yukarıda doktor dedi çok zorlanirsin biraz aşağı inse nefes alman kolaylaşır ve miden ciğerlerin rahatlar ama benim ki gelmek bile istemiyor yeri rahat galiba
Supermassiveblackhole Alif63 ben de öyle düşünüyorum bir de hep en başından beri erken doğum olur dediler hep ona hazırlandım şimdi sanki içerde rahata erdi çıkası yok 😂😂
Badgirl_ Supermassiveblackhole evet denedim bence rahimi yumusatyor en azindan deneyebilirsiniz zararı yok
Supermassiveblackhole Turkaann benim akciğerlerim çok sıkışıyor sanki ben öyle hissediyorum nefes alıp vermekte zorlanıyorum ama karın sertleşmesi vs yaşamadım henüz belki kilolu bi hamilelik geçirdiğim için olabilir sizlerden farklı olarak
Alif63 Supermassiveblackhole aynen ben de1. Erken oldu buda erken olur diye kendimi ona hazırladım ama bunun da geleceği yok sanki içeride abi derdi yok bence o yüzden gelmek istemiyor
Gokce71 Supermassiveblackhole ilk gebeliğimin sonundayım deniyorum bende valla arkadaşım hiç açılması olmadığı halde günde bir bardak adaçayı içerek 3-4 günde doğumu başlattığını söylemişti ebe tavsiyesiyle yapmış.
adatuna Hiçbir şey işe yaramıyor inanın ki gelecek bebeğe etkisi %5-10’dur o da bebek zaten gelecektir 😂 Oturup beklemek başka çare yok
Supermassiveblackhole adatuna keşke ne zaman geleceklerini bilebilsek tahmin edebilsek son haftalar bu sebeple fiziksel ve psikolojik olarak çok zor geçiyor
adatuna Supermassiveblackhole son 13 gün gösteriyor benim de saldım artık hiç gelmicek gibi düşünüyorum😂
miray_aden adatuna Son 15.. Ayni durumdayim sanki hic dogmayacakmis gibi geliyo belirti de yok doguramicam ben galiba diyip duruyorum esime 😂😂
Supermassiveblackhole Drnzgn hurma yiyorum ama bi faydasını göremedim şahsen herhalde bünyeden bünyeye değişiyor sizler gibi çok faydasını gören olmuş