Supermassiveblackhole Drnzgn hurma yiyorum ama bi faydasını göremedim şahsen herhalde bünyeden bünyeye değişiyor sizler gibi çok faydasını gören olmuş
Drnzgn Supermassiveblackhole ben mecburu sezeryan olmustum eşi aşağıda olduğu için ama evet sancilanmustim baya
Celinnn Bol bol ilişkiye girin veya kendinizi uyarın. Özellille göğüs uyarması etkili oluyor bazı kişilerde
Supermassiveblackhole Celinnn evet onu da bi dizide görmüştüm siz diyince gözümde canlandı doğum anında bile göğüsü uyarıyorlar doğum kolaylaşsın açılma olsun diye ☺️
Celinnn Supermassiveblackhole evet çekinmeden uyarın faydalı olacaktır. En serbest olduğunuz zamandasınız ☺️
Melek-Gundogdu Goncaulkr kırmızı ahu dudu yaprağını hangi siteden aldınız hiçbir aktarda bulamadım ben.
Kubrademirli Supermassiveblackhole 39+5 herşeyi deniyorum hala tık yok hurma yürüyüş merdiven squat ilişki hurma.. yarın adaçayına ve sıcak suya başlayacağım gelmeyince gelmiyor bebekler ne zaman gelmek isterse o zaman gelecekler sanırım
Supermassiveblackhole Kbrnrmrt bugün ananas kesin alıp deneyeceğim yüzde yüz çok öneren oldu sağ olun