• Doğum
  • Bu Bebişler Ne Zaman Gelecek

İlk kızım 37+2 de doğdu, oğlum 42 de suni sancıyla doğdu, şuan 36 haftalık oldum bekliyorum bakalım bu ne zaman gelecek

kelebekucusu benimde mide ve cogunluk bogaz(yemek borusu) yanmam var. Ilik süt iciyorum o cok iyi geliyo bo de elma, baden bunlari tuketmekte cok iyi geliyo deneyebilirsin

Hvnr_kmrr26 alin bendende o kadar ikinci gebeligim ilki sezsryan sezaryan icin gun alicaktim.doktorum izine ayrilmis gelmesini bekliyorum haftaya sali gunu gelcek zaten o zamn da 37+1 oluruz 38de alirim demisdi kendi doktrum 15.20 ekim arasi baska bir doktora gorundum kendi doktrm olmadigi icin kontrol amacli oda 23 ekimde aliriz diyo ileri attikca atiyolar bende aynisini diyorum bizimkilerde ayni dursun ne kadar durursa iyi diye ama neyse diyelim herseyine raziyim yeterki hayrlisiyla o saglikli gelsin 🙏🤲

Okamas61 benim birde ilk bebek onun verdiği bı korku endişe de var bakalım hayırlısı hepimiz için

Merve2016 merhaba ikinci doğum nasıldı ilkine göre kolaylık ve doğurma süresi açısından bir de kaç kilo doğdu? Yardımcı olursanız sevinirim 🌸

Serena hiçbir belirti olmayınca direkt sezaryen mi oluyor suni ile baslatamiyorlar mi acaba benim de ilk gebeliğim bilmiyorum da

Hvnr_kmrr26 ben de aynı sekildeyim surekli kusuyorum mide yanmasindan dogsun diye ağlıyorum artik ama sonra bebegim icin sucluluk duyuyorum

Hvnr_kmrr26

Canseel13

svgkrtozdmr
            Süt soda elma badem yogurt ayran hepsini denedim aksine daha çok yaktılar rennie hiçbir işe yaramadı gaviscon kullaniyorum birazcik bi iki saat rahatlatiyordu bi haftadir o da etki etmiyor. Dün gece defalarca kustum midemdeki asidi cikartip ilaci ictim ama sabaha kadar döndüm durdum asla uyuyamadim yanmadan

Merve2016 inşallah vaktinde sağlıkla gelsinler ama 42yi beklemeye tahammülüm yok. Doktorum da 41i gecmesini istemeyiz dedi.

Birdeanne
            @kelebekucusu bebegim 4 kiloya ulastı, bide kanala tam olması gerektıgı gıbı yerlesmemıstı doktorum normal dogum istersen cok dogumun cok yavas ve dikişli olur bebek sıkısabılır sezeryandan daha cok zorlanırsın deyince korktum sezeryan oldum.

Birdeanne merhaba sizin ilk mi ikinci mi korkutmak istemem ama benim ilk doğumum çok daha kolaydı 3 kilo 100 gram dı saat 4 buçuk gibi hafif sancılarım başladı gece 2 de doğdu ikinci çok daha zor oldu bir ay önce den sürekli yalancı sancılar çıktı nst ve hissettigim sancılar vardı ama sıfır açılma oldu doğum günü 7 gibi hastaneye gittik sabah a kadar hiç açılma olmadı sabah 8 de suni sancı verdiler 14.45 de 3 kilo 580 doğdu normalde ikinci kolay olur diyorlar ama bende olmadı ama ilki doğal sancım ikinci suni sancıyladı onun farkını anlamadım ben suni için çok korkutmuslardı bana göre ikisi de aynıydı

Hvnr_kmrr26 amin amin rabbim hayrlisiyla saglicakla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin 1 hafta daha bitti 36 olduk bugun😍😍🤗