• Doğum
  • Bu Bebişler Ne Zaman Gelecek

Bende 38+3 ve doğsun istiyorum diyorum ama beni kimse anlamıyor kızlar daha dursun dursun ne kadar dursa o kadar iyi diyolar ama ben mide yanması ve rahat uyuyamamaktan çok rahatsızım

İlk kızım 37+2 de doğdu, oğlum 42 de suni sancıyla doğdu, şuan 36 haftalık oldum bekliyorum bakalım bu ne zaman gelecek

kelebekucusu benimde mide ve cogunluk bogaz(yemek borusu) yanmam var. Ilik süt iciyorum o cok iyi geliyo bo de elma, baden bunlari tuketmekte cok iyi geliyo deneyebilirsin

Hvnr_kmrr26 alin bendende o kadar ikinci gebeligim ilki sezsryan sezaryan icin gun alicaktim.doktorum izine ayrilmis gelmesini bekliyorum haftaya sali gunu gelcek zaten o zamn da 37+1 oluruz 38de alirim demisdi kendi doktrum 15.20 ekim arasi baska bir doktora gorundum kendi doktrm olmadigi icin kontrol amacli oda 23 ekimde aliriz diyo ileri attikca atiyolar bende aynisini diyorum bizimkilerde ayni dursun ne kadar durursa iyi diye ama neyse diyelim herseyine raziyim yeterki hayrlisiyla o saglikli gelsin 🙏🤲