Cansucannnnnnnn Pamuk ayy ben asla öyle değilim hatta aşkımmmmmmm diye sesleniyorum kocacım diye ya da 😂
Tugbamf Pamuk bizde hayatım deriz genelde . Yada bı tanem nadiren aşkım hatun . Kızdığı zaman Tuğba hanım der 😅 onun haricinde isimle hitap edemeyiz ikimizde
birminikkizannesi İkimizde birbirimize aşkitom diyoruz. O kadar çok benimsedim ki biri ismimle hitap edince garip geliyor adım aşkitom oldu o derece🤣😂
58disiaslan Ben kendisine hayatım ya da canım diye hitap ederim. O da çoğunlukla hayatım der. Şu sıralar babamdan Zazaca Hanım demeyi öğrenmiş sürekli öyle hitap ediyor.
Yarimayse O bana; Fıstışım, minişim, minika, minnoş, güzeller güzelim,sevgilim Ben ona; Aşkım, kocam, süt reçelim derim
hande777 Eşim bana değişik olarak “Fınfıs” (fındık fıstıktan kendi türetti) ya da balım der, bebişede “Fınfıs tanesi” diyor 😇
binnur64 Pamuk eşim bana binnuş, aşkım, tombukum der tombuk olduğumdan değil de sevdiğinden işte 😅ben de ona aşko bide datlışım derim genelde isim hariç her şeyi derim ben 😂
_Abdullayeva5_ Pamuk o bana hep güzel sözler der ben arada asko derim o kadar 😂benim gibi erkek fatma asko diyom 😂
Elitopatra25 Pamuk eşiniz size toplum içinde demi bu şekilde hitap ediyor 😂bizim toplum içinde isim ama kendi aramizda olunca aşkım hayatım bebeğim felan😄
Sevdaltun Genelde bana pofidikim der 😁 sinirlenince balım 😁 bende çoğunlukla ismiyle bazen koca diyorum😁😁
mervemurat16 Pamuk ben genelde ismini söylüyorum ama iş yaptırcaksam bal derim 😁 o bana hayatım der genelde yada kadun ☺️