Bosunadunya Pamuk biz kurduz genellikle o gule ( çucıkamine :kuçücugum ) yada cone diyo ben canm diyorum genelikle ama ismiyle seslenirim yada aşkım felanda derim canımız nasıl isterse😉
aslanprenses_ Pamuk Ben: kocaamm, sevgilimm, canımın içi bunları çok kullanırım. Bir de artık babis❤️ Eşim: bebeğim, aşk kuşum, aşk tanem, hanımım, prenses annesi. ❤️
zeyshnn Pamuk ilk başlarda kendi uydurduğu kelimeyi söylüyordu, Civlanım diye seslenirdi. Civciv ile ceylan karışımı bişeymiş ben minyonum diye benzetmiş 😂 canımın içi ve aşkım olarak sesleniyoruz genel olarak 😊
Esra_Omer_21 Pamuk benimde eşim ismi ile hitap etmemi asla istemez ama bu aralar giciklik olsun diye ismi ile hitap ediyorum eşimde bana asla ismim ile hitap etmez genelde aşkım canım bitanem yada canem deriz😍
FatSon9993 Pamuk ben hep aşk sözleriyle eşim de bana son yada hayatım der ismimiz ile hitap etmek bize göre değil sanki🤭😂
Ebruuugunes Pamuk evdeyken canım aşkım vs ama isimle asla hitap etmemişim dinan caiz degil eşi isimle cagırmak bende kuran Refik geciyor yoldaş bende heryerde Refik derim 😂
Amigurumi Aşkım deriz genelde yada bana çizgi göz der gözlerim çekik olduğu için bende yiğidom derim 🥰
Miraykader Pamuk benim eşim kadınım diye hitap eder bende ona Kocacık diye ama bazen beni delirtmek için ismimle hitap ediyor sinirleneyim diye
Eylulll_ Aysegolcuk Pamuk valla benimki Bana ismimin kısaltılmışini der asla.bir kere canım aşkım dediğini duymadım ,ama ben hep aşkım bebeğim derim .sözde severek evlendik ama boş asla bana aşkım canım demez nişanlıyken sevgi sözcükleri evlendikten sonra zehiru zıkkım işte
Kadir4725 Eylulll_ benimki de hiç demez 4yilimiz bitmek üzere daha ondan hiç Bir güzel söz duymadım bizde severek evlendik ama köprüyü geçene kadarmış bu odun erkekler
nazazra24 Pamuk Adım nazlı bana ya naze der ya da yavrum der ben de sadece canım diyorum işime gelirse aşkım hayatım bebeğim falan 😂
Csknaz Pamuk ben aşkım hayatım derim o hep hatun der hiç 8 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz daha ağzımız dan isimlerimiz çıkmamıştır hiçbir zaman ismimizle hitap etmedik 😇
Kadir4725 Pamuk keşke bizde ismiyle hitap etsek o bana hişt kız der yada Lee bende hişt yâda loo derim bizimkine ne denir 😄😄😄
Aysoshh Eşim bana karıcım aşkım sultanım der bende ona aşkoşum derim ismi Muhittin ama sinirlendiğimde Muhi derim kısaca öyle çağırırım 😂
Miniktavsannn Pamuk al bendende o kadar. Asla aşkım hayatım gibi kelimeler kullanamam ismiyle hitap ederim kendisi aşkım der ama bana yapmacık geliyor