EDA-GUN12 Pamuk bizim kisi tam tersi ne kadar tatlı söz ler söylersem arada bir tek tük birtanem der burdur
Semakutlu40 Pamuk akraba ortamında ismiyle hitap ederim ama normalde evde göbüşlü felan derim birşey aldiracaksam da evimin direği dünyada en iyi koca felan 🤣🤣🤣
AyiPeddington Pamuk klasik aşkım deriz ikimizde. Küstüysek isim söyleriz 😄 başkasının yanindaysak o bana hatun der ben isminin sonuna bey koyarım. Mesajlasirken bazen bitanem ,hayatım, bebeğim de olabiliyoruz
Cansel76 Pamuk eşim bana cano der ben ona aşkım ama ismiyle seslenince hemen bu şarkıyı söylüyor (adımla seslendi nasıl ağrıma gitti)😂😂🤭
Minnakkurabiyeveannesi27 Pamuk Eşim her zaman nişanlı döneminden beridir “Birtanem” diye hitap eder hatta bazen dalga geçer kargo fekan geleceği zaman benim adıma mi verdin birtanem soyisim söyler adına mi verdin der🤣🤣 bende biraz odunum o konuda ismi ile hitap ederim arada bir de birtanem canımın içi fekan derim 🤣
Ke-Le-BeK Pamuk ben eşime hep balım derim o da kelebeğim der ya da kelebek tanıştığımızdan beri böyle nerden bulduk bunları biz de bilmiyoruz😄ismimizle ancak büyüklerin yanında falan hitap ederiz ya da aramız bozuksa 😄
Kdr03 Ben genelde ismiyle hitap ederim ama aşkım canım kocamda kocam bebeğim gülüm öyle derim oda genelde yavrum canım gülüm nadiren de aşkım der kızmayınca adımı pek söylemez
ela23_ Pamuk eşim bana hep aşkım diye hitap eder bazende osuruk der bende ona kurbağa derim bazende ördek😂😂😂