Pamuk KuzeyinAnnesi10 Benimki eve gelir gelmez candy crush açar Bi taraftarda benle izler. O da hiç sevmez tek falan dışarı çıkmayı.Herseyimiz birlikte.
KuzeyinAnnesi10 Pamuk ne güzel maşallah ❤️ hep böyle diz dize geçirin ömrümüzü. Ne kadarlık evlisiniz
Miracleee adatuna ya Bi tek ben sevemedim o diziyi. İlk birkaç bölümü açıp bırakıyorum hep. Nerden sonrası sarıyor ona göre başlıyım bari tekrar.
Esra_Omer_21 Pamuk bende sarışınım tenim bembeyaz😁yüz haltlarida hafifden benziyo 😃😃insanlarin demesiyle oyleysem ne mutlu bana
tugcesakzci Pamuk benim eşimde dalga geçiyo ne zaman bırak ak şu saçma dizileri izlemeyi diyo sonra Bi bakıyorum o da benimle izlemeye başlıyo 😂😂😂
Pamuk Drnzgn Ah hala çocuk ruhluyuz. Ne kadar güzel günlermiş sabah kardeşimle erkenden uyanıp sihirli annemin bölümlerini izlerdik🥲
Drnzgn Pamuk evet ve bu ruhu kaybetmek te ostemiyorum şimdi kızım la izlemeye başladım henüz sihirli annem için küçük olsa da küçükken izlediğim çizgi film leri açıyorum kızıma obunla izliyoruz 😁😁
crazymommy Pamuk Çöp adam, dönence güzel gidiyor güncel dizi. Eskilerden dersen medcezirr en sevdiğim, hercai de fena sarmıştı 😌😌
_Abdullayeva5_ Pamuk yalan yok ben kendi dizilerimze hic bakmiyorum sarmiyo sevmiyorum hep türk dizilerine bakiyorum simdi də Maraşliya bakiyoruz esimle 🥰
Pamuk _Abdullayeva5_ Marasliyi 2 kez bitirdim. Peki bizim dizileri izlerken net anlıyor musunuz? Ben Azeri konuşmalara denk geliyorum çoğunu anlamiyorum🫠 Birde Türkçeyi ne kadar güzel yaziyorsunuz🩷