KuzeyinAnnesi10 Pamuk benimde öyle kocam sagoslun televizyon da blutv exxen netfilix disneh hepsi var televizyon bile dsmart izliyorum ileri sarıp izliyim diye. Adam bana bulaşma da napiyorsan yap diyor her halde 😂😂
Pamuk KuzeyinAnnesi10 Bende çoğunu kullanıyorum benimkide mi öyle mi düşünüyor acaba😅 Birde benim için en önemlisi arka planda izlenmesi mesela YouTube şuan yazarken izliyorum😄
Esra_Omer_21 Pamuk defne mi ay bişey diyim mi bana çok benzetiyorlar ettafimdaki herkes kadinin benden daha guzel oldugunu söylüyorum eşim sacmalama sen daha guzelsjn diyor ☺️ah canım kocam
KuzeyinAnnesi10 Pamuk bizim ki bağımlılık olmuş kız 😂😂 gözümü açar açmaz biseyler açıyorum telefonda yemek yaparken temizlik yaparken fark etmez 😂😂😂 inşallah öyle düşünmüyorlardir
Drnzgn Pamuk aşkı memnu tekrar tekrar izlerim Ramo ezel yeni gelin aklıma gelenler bunlar bende eski dizilerin hastasıyım sihirli annem bile izledim
Pamuk KuzeyinAnnesi10 Bende aynıyım biyere gidince heyecanla eve geliyorum dizi izlemem diye. Ayrıca en kötüsü disarda yemek yiyemiyorum paket yaptiriyorum dizi izlemediğim icin🤣
Derinnderinn Hayat Şarkısı dizisi eski diziler arasında favorim.Burcu Biricik oynuyor çok seviyorum o kadını oyunculuguda efso dizide rolü çok komik burcunun yani tavrı sözleri falan gulduruyodu beni :)
KuzeyinAnnesi10 Pamuk evden çıkmadığım için sorun yok çoğunlukla eve sipariş 😂 allahtan eşimde benim gibi seviyor izlemeyi
Pamuk Esra_Omer_21 Kadın süt gibi saç rengi falan. Eşimde hep birine güzel deyince sen daha güzelsin der. Ben kizmayayim diye dediğini düşünüyorum çünkü güzel derse kizacagimi bilir🤣
Esra_Omer_21 Pamuk bende sarışınım tenim bembeyaz😁yüz haltlarida hafifden benziyo 😃😃insanlarin demesiyle oyleysem ne mutlu bana
Pamuk KuzeyinAnnesi10 Benimki eve gelir gelmez candy crush açar Bi taraftarda benle izler. O da hiç sevmez tek falan dışarı çıkmayı.Herseyimiz birlikte.
tugcesakzci Pamuk benim eşimde dalga geçiyo ne zaman bırak ak şu saçma dizileri izlemeyi diyo sonra Bi bakıyorum o da benimle izlemeye başlıyo 😂😂😂