bsrsvm 1225 korkulacak bir şey yok aslında bebek öyle hemen ulaşılacak yerde değil keşke olsa 😁 doktoruma sordum önerdi yap dedi hatta. Siz de sorun yapsın eşiniz ya da siz yapın perinedej ziyade her gün vajinaya yağ sürmek bile etki eder.
1225 bsrsvm ya biliyorum 2. Hamilelik olunca ben yapıyorum masaj eşime de anlatıyorum ama işte korkuyor
EbrKzlky Melike_sevgi Şuan yanarak yazıyorum çok fena çook 🥴🥴 soğuk süt içiyorum üstüne soda şimdi tekrar süt içicem 🙄🙄 alev çıkacak boğazımdan resmen 🥴
Melike_sevgi EbrKzlky yok anam ne yapsan boş mide yanması bebekte saç olduğunu gösterir diyorlar o yüzdende bişey olmaz oğlum sırma saçlı doğsun 😂😂
adatuna Melike_sevgi kanala inmede yardımcı oluyo mu peki? 28.haftadan beri baş aşağı zaten sadece kanala inmiyo :(
Melike_sevgi adatuna valla onu bilmiyorum işte ama bence etkisi oluyor ne zaman yapsam bakıyorum aşağı doğru baskı artıyor bebek baş geliş olsa da yapınca dahada aşağı iniyor sanki
Mikad adatuna ilk gebeliğim hangisi doğru bi karar bilemiyorum ama sezeryan derse olurm çoğu kasıtlı bi şekilde istiyor o bebek buraya girdi bi şekilde Çıkacak 😅😊
Melike_sevgi Mlsfcr benim bebek her gün dönüyor bence bazen bakıyorum başı sağda ayakları solda sanki esniyor 😂son dk ya kadar dönen bile var korkmayın benimki niye dönmedi diye
Mlsfcr Melike_sevgi korkmuyorum aslında sezeryana gün verildi bende psikolojimi ona hazırladım bi anda normal olsa ne yaparım bilemiyorum 🫠